kreće u solo vode

Sjećate li se kako je Šušnjara izgledala na početku karijere? Otada je postala najdugovječnija pjevačica Magazina, a prošla je i kroz teško razdoblje

Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Sasa Buric/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara i Igor Cukrov Andrea Šušnjara i Igor Cukrov Andrea Šušnjara i Igor Cukrov Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara +20 Andrea Šušnjara Galerija

Andrea Šušnjara nakon 14 godina napušta grupu Magazin, a tim smo se povodom osvrnuli na njezinu karijeri i prisjetili kako je izgledala kada se tek pojavila na sceni.

Pjevačica Andrea Šušnjara na sceni je prisutna više od 15 godina, od čega je 14 provela kao pjevačica grupe Magazin.

Nedavno je potvrdila da u rujnu ili najkasnije krajem prosinca odlazi iz Magazina i započinje samostalnu karijeru, a prvu solo pjesmu već joj piše Tonči Huljić.

Pogledaji ovo Tonči Huljić i Andrea Šušnjara Celebrity Tonči Huljić o sudbini grupe Magazin nakon Šušnjarina odlaska: "Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama"

Tim smo se povodom odlučili osvrnuti na Andreinu karijeru, koja je od samog početka bila obećavajuća.

Naime, mnogi su možda i zaboravili da je Šušnjara s Igorom Cukrovom predstavljala Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije 2009. s pjesmom "Lijepa Tena", s kojom su osvojili 18. mjesto.

Otprilike u to vrijeme Andrea se suočila i s teškom dijagnozom raka jajnika, a tu je bitku, srećom, dobila.

"Iza te teške bolesti i svega što sam prošla iza te bolesti život mi je krenuo u drugom smjeru, ljepšem smjeru. Zadovoljna sam, radim ono što volim i ne mogu se požaliti zasad", izjavila je za IN magazin.

Pogledaji ovo Jelena Rozga - 3 inMagazin Evo što Jelena Rozga misli o odlasku Andreje Šušnjare iz Magazina, u jednu stvar je sigurna što će se dogoditi: "Ja to najbolje znam!"

Prošle godine je pak otkrila da boluje od bolesti štitnjače zbog koje je, kako je sama istaknula, prikupila i nekoliko kilograma viška, a istaknule je i da se zbog užurbanog tempa života ne stiže se posvetiti zdravlju koliko bi trebala i htjela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

Što se tiče njezina ljubavnog života, pjevačica ne otkriva puno, no priznaje da je sretno zaljubljena, a evo kako je nedavno u IN magazinu odgovorila na pitanje o udaji.

''Mene više nitko ne pita kad ću se udat zato što mislim da su svi odustali od tog pitanja. Mislim da sam se htjela udati, onda bih se udala, tako da to mi definitivno nikad nije bilo na vrhu liste prioriteta i želja, to je nekako na dnu. Ima puno važnijih stvari od toga", istaknula je.

 Andrea je ove veljače napunila 37 godina, a kako je izgledala kada se tek pojavila na sceni i koliko se otada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 +25 Aleksandra Prijović - 4 Celebrity Outfit s halterima Aleksandre Prijović na meti kritika, evo u čemu je dočekala kolegu na pozornici: ''Bilo je sramotno...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 11 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 3 +26 Georgina Rodriguez - 13 Celebrity Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene