Slažete li se s komentarima?

Outfit s halterima Aleksandre Prijović na meti kritika, evo u čemu je dočekala kolegu na pozornici: ''Bilo je sramotno...''

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 14 Aleksandra Prijović - 17 Aleksandra Prijović - 22 +19 Aleksandra Prijović - 6 Galerija

Odjevna kombinacija Aleksandre Prijović za nastup u Novom Sadu naišla je na kritike, halteri su zasmetali nekim fanovima.

Aleksandra Prijović na meti je kritika fanova na društvenim mrežama zbog kombinacije koju je odjenula na drugoj večeri koncerta u novosadskoj hali Spens.

Naime, tu večer pjevačica je nosila crnu, usku haljinu, a ispod nje crne haltere. Budući da joj je na koncertu gost bio Sloba Radanović, mnogi su ju na društvenim mrežama ocrnili jer smatraju da nije lijepo što ga je dočekala u halterima.

"Sramota što se Aleksandra Prijović se ovako obukla za Slobu kao da će ga voditi u krevet, a ne koncert, za sve druge goste bila je pristojno obučena. Još zna da Sloba je tradicionalan i otkad je oženjen Jejom, da poštuje obiteljske vrijednosti. Simpatiziram je, ali je pretjerano ovo", napisao je jedan korisnik X-a.

Slažete li se s ovim komentarom?

  • Da, outfit je grozan i nepristojan!
  • Ne, pa ovdje nije ništa vulgarno!

Ukupno glasova:

Objava je skupila nekoliko komentara, a iako su je neki branili, brojni su se složili s objavom.

"Ovo je nešto najgore što je ikad obukla, bila sam tamo, bilo je sramotno. Poslije vidim bili joj baka i deda u publici. Pa gdje je sram, pobogu? Kako možeš doći i reći: 'E, baš je super, obući ću ovo'", napisao je jedan korisnik.

Poznato je da je na svojoj turneji ''Od istoka do zapada'' Aleksandra potrošila tisuće i tisuće eura na dizajnerske komade, a dok je nekim kombinacijama oduševila publiku, drugima je, misle mnogi, malo podbacila.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Aleksandri Prijović pozlilo usred koncerta, morala je kratko prekinuti nastup, ekipa joj je brzo priskočila u pomoć

Podsjetimo, na istom koncertu Prijović, njezinu suprugu Filipu Živojinoviću pozlilo je nakon koncerta.

Pogledaji ovo Alen Bičević, TLZP Celebrity Srpski mediji još su pod dojmom naše Aleksandre Prijović od 190 cm: "Nastup koji je oborio regiju!"

Pjevačica je u sklopu turneje dosad nastupila u Zagrebu i Osijeku, a pred njom su i koncerti u Varaždinu 26., 27. i 28. travnja te u Zadru 7. lipnja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mile Kitić i supruga Marta Savić - 2 Mile Kitić i supruga Marta Savić - 3 Mile Kitić i supruga Marta Savić - 6 Mile Kitić i supruga Marta Savić - 5 +26 Mile Kitić i supruga Marta Savić - 8 Celebrity Tko je i kako izgleda supruga Mile Kitića? Žena koja je uz njega tri desetljeća privukla je pozornost u kultnom beogradskom restoranu!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju John Goodman i supruga Anna Beth John Goodman John Goodman John Goodman +15 John Goodman i supruga Anna Beth Nekad i sad Legendarni glumac izgubio je gotovo 100 kila, više ga nije lako prepoznati nakon drastične transformacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene