iscrpili je brojni nastupi

Aleksandri Prijović pozlilo usred koncerta, morala je kratko prekinuti nastup, ekipa joj je brzo priskočila u pomoć

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Borna Jaksic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 3 +20 Aleksandra Prijović Galerija

Nakon brojnih koncerata Aleksandre Prijović dogodilo se i ono čega se pribojavala, na posljednjem koncertu u Kragujevcu pjevačici je pozlilo.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović već mjesecima diljem regije održava koncerte, a u međuvremenu nastupa i po eventima i u klubovima. Konstantni koncerti pjevačicu su iscrpili pa se na posljednjem koncertu u Kragujevcu dogodilo i ono na što su je svi upozoravali.

Aleksandra je morala nakratko prekinuti koncert jer joj je pozlilo, piše Republika.

Pogledaji ovo Alen Bičević, TLZP Celebrity Srpski mediji još su pod dojmom naše Aleksandre Prijović od 190 cm: "Nastup koji je oborio regiju!"

Pjevačici se u jednom trenutku zavrtjelo, pa je uzela kratku pauzu kako bi došla do daha i rashladila se, video tog trenutka možete vidjeti OVDJE.

Nakon što je sjela, prišle su joj djevojke koje su bile na pozornici. Dale su joj papire kojima se počela hladiti.

Pogledaji ovo Alen Bičević, TLZP - 1 Celebrity Reakcije na transformaciju našeg pjevača u Aleksandru Prijović su urnebesne: ''Dobro bi se čovjek zeznuo da te vidi ovakvog...''

Prijović je brzo nastavila koncert, a na scenu je izvela Tropiko bend i zahvalila frontmenu Saletu i ostatku benda.

"Hvala vam puno što ste došli, što ste pristali izaći pred obožavatelje. Znam da vas publika voli gdje god došli, a sigurna sam da ćete sad napraviti kaos u Kragujevcu", rekla je Aleksandra.

Publika ju je nazad pozdravila ovacijama.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Clubzone Aleksandra Prijović najavila i treću varaždinsku Arenu: "Hvala na ljubavi koju mi dajete, napravit ćemo vrhunsku zabavu!"

Podsjetimo, Aleksandra trenutno ima turneju ''Od istoka do zapada'' s kojom nastupa i u Hrvatskoj. Dosad je odradila 10 koncerata u Zagrebu i Osijeku, a uskoro nas čekaju i nastupi u Varaždinu i Zadru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom +25 Nives Ivanišević - 1 Celebrity Goran Ivanišević snimljen u šetnji sa suprugom Nives i sinčićem Oliverom, u rijetkom obiteljskom izlasku pokazao je i romantičnu stranu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucien Laviscount Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 12 +25 Shakira - 11 Celebrity Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene