Drugi neće ni najaviti?

Aleksandra Prijović još nije rasprodala koncert u Zadru, od samog početka stvorila se velika pompa zbog njenog dolaska

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Borna Jaksic/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 22 Aleksandra Prijović - 23 +17 Aleksandra Prijović Galerija

Aleksandra Prijović još nije rasprodala prvi koncert u Zadru, oko njenog nastupa digla se velika pompa.

Aleksandra Prijović još nije rasprodala prvi koncert u Zadru, koji se treba održati 7. lipnja.

Prema trenutačnoj situaciji, karata još ima na parteru, u Fan Pitu, ali i na tribinama.

"Za sve koncerte koji su se do sada održali i koji će se održati u dvorani na Višnjiku uvijek postoji velik interes publike. Svi izvođači koji nastupaju na Višnjiku imaju jednak status te se pridržavamo sklopljenih ugovora. Što se tiče koncerta Aleksandre Prijović, u ovom trenutku dvorana nije u potpunosti rasprodana, stoga organizatori nisu iskazali interes za dodatnim terminima za održavanje njezinog koncerta", rekao je za zadarski portal 057info novi direktor ŠC-a Višnjik, Tomislav Zubčić.

Pogledaji ovo Alen Bičević, TLZP - 1 Celebrity Reakcije na transformaciju našeg pjevača u Aleksandru Prijović su urnebesne: ''Dobro bi se čovjek zeznuo da te vidi ovakvog...''

Organizator koncerta, Extra FM, o Zubčićevim se navodima ne oglašava, a ova informacija mnogima je šok jer je u svim ostalim gradovima Aleksandra rasprodala minimalno dva koncerta.

Zagrebačku Arenu napunila je pet puta, Osječki Gradski vrt također, a u Varaždinu i Rijeci najavila je po tri koncerta.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Prijović u pripijenoj kožnoj haljini odvratila pažnju na svoje ženstvene obline, za povratak u Arenu morala se ovako srediti!

Podsjetimo, oko njenog nastupa u Zadru digla se velika pompa u medijima jer se pročulo da zadarski gradonačelnik Branko Dukić ne želi njen koncert, odnosno da je rekao kako u dvorani nema slobodnih termina, oko čega se bio ipak predomislio, no priča je tada dobila novi nastavak.

Naime, Dukić je odlučio smijeniti direktora Športskog centra Višnjik Denisa Karlovića, a u kojem bi Aleksandra trebala održati koncerte u lipnju ove godine, pa se mnogi pitaju je li to puka slučajnost. On je naime sazvao skupštinu čiji je jedini član i to da odluči o smjeni direktora.

U službenom priopćenju navodi se kako već neko vrijeme postoji narušeno povjerenje između Dukića i Karlovića, što je na kraju rezultiralo odlukom o smjeni.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton Kate Middleton +27 Kate Middleton Celebrity Pojavile se nove informacije o Kate Middleton, poslano je i upozorenje na koje bi svi trebali pripaziti zbog nje

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Chuck Norris - 8 Chuck Norris - 2 Chuck Norris - 1 Chuck Norris - 3 +23 Chuck Norris - 7 Celebrity Vjerovali ili ne, Chuck Norris ima 84 godine! Ovakvog ga pamtite, no već dugo on više tako ne izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene