evo što je rekao!

Zadarski gradonačelnik oglasio se nakon tvrdnji da je zabranio koncert Aleksandre Prijović: ''Osobno ne bih išao, ali...''

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Vanesa Pandzic / CROPIX 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Branko Dukić - 3 Branko Dukić - 2 Branko Dukić - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +17 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga Galerija

Gradonačelnik Zadra oglasio se oko pompe koja se digla zbog navodno otkazanog koncerta Aleksandre Prijović u svibnju, evo što je imao za reći.

Pjevačica Aleksandra Prijović, koja je u Zagrebu i Osijeku rasprodala pet koncerata, trebala je nastupiti i u Zadru, no njezin nastup navodno nije dozvolio tamošnji gradonačelnik Branko Dukić, pisao je Index.

Dukić je odbio organizatore koncerta s tvrdnjom da ''nema slobodnih termina'' u dvorani Krešimir Ćosić. Ipak, portal dodaje kako će se od ožujka do svibnja tekuće godine održati tri estradna spektakla te su time najavili koncerte Severine, Jelene Rozge i skupine Lord of the Dance, uz sportska događanja, što bi značilo da za nastup datuma ima.

A sad se oko cijelog događanja i sam Dukić oglasio.

"Živimo u slobodnom društvu gdje svatko sluša glazbu kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju'', stajalo je u pisanoj izjavi koju je poslao medijima. 

''Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome", dodao je.

Aleksandrim tim ni organizatori još se nisu oglasili.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i Jelena Rozga Celebrity Aleksandra Prijović otkrila detalje odnosa s Jelenom Rozgom i kako su se dogovorile da joj dođe na koncert: "Rekla sam joj...''

Inače, još prošle godine Zadarski list pisao je da postoji interes za njezin koncert i da se njegovo održavanje planira u 2024. godini.

Podsjetimo, Prijović je rasprodala pet zagrebačkih Arena u prosincu prošle godine, a sada će pet večeri zaredom nastupiti u Gradskom vrtu u Osijeku. Koncerti su 13., 14., 15., 17., i 18. veljače.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds Taylor Swift i Blake Lively Blake Lively na Super Bowlu - 3 Blake Lively na Super Bowlu - 4 +21 Blake Lively na Super Bowlu - 2 Zanimljivosti Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg Mark Wahlberg Mark Wahlberg +27 Mark Wahlberg - 3 Celebrity Zgodni glumac svojim mišićima obožavateljice baca u trans, a nitko i dalje ne vjeruje da je u ovakvoj formi s 52 godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene