Ovo je primjer upornosti!

Zgodni glumac svojim mišićima obožavateljice baca u trans, a nitko i dalje ne vjeruje da je u ovakvoj formi s 52 godine!

Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg Mark Wahlberg Mark Wahlberg Mark Wahlberg - 3 Mark Wahlberg - 4 Mark Wahlberg - 6 Mark Wahlberg Mark Wahlberg Mark Wahlberg +21 Mark Wahlberg - 5 Galerija

Mark Wahlberg objavio je novi videozapis iz teretane, a kad je podigao majicu, raspametio je sve svoje pratiteljice.

Slavni glumac Mark Wahlberg osim glume veliku ljubav gaji i prema vježbanju.

Na svojim društvenim mrežama često se hvali treninzima koje odrađuje, a posljednja snimka koju je objavio oduzela je dah brojnim obožavateljicama.

Mark se opet snimio u teretani, a u jednom trenu podigao je majicu ispod koje su iskočili njegovi isklesani trbušni mišići.

''Moji kompići misle da je trening u 4 ujutro lagan'', napisao je u opisu.

''O moj dragi Bože'', ''I ja bih voljela trenirati s tobom u 4 ujutro'', ''Wow'', bili su samo neki od brojnih komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Nevjerojatno tijelo koje ima i u 53. godini nimalo nije lako održavati, no za takav isklesani torzo nisu dovoljne samo vježbe, već i pravilna prehrana. Što jede da bi imao ovakvu figuru glumac je jednom i sam rekao.

"Obično jedem jaja, proteinske palačinke, dimljeni losos, par svinjskih kotleta, par kobasica i proteine s malo maslaca od badema za doručak. Piletina i bok choy često su na meniju za ručak, a zatim odrezak i ribu za večeru s nekom vrstom povrća", opisao je svoj meni za GQ.

U tom intervjuu Wahlberg je govorio o svojoj filozofiji prehrane i kako je prvi otkrio takozvani fasting, odnosno dijetu u kojoj se po 12 ili više sati ne jede ništa.

"Dakle, saznanje o fastingu dogodilo se kad sam imao 50 godina i bilo je pomalo frustrirajuće! Jeo bih mnogo malih obroka, ali shvatio sam da to dobro funkcionira za mene. Postim oko 18 sati i onda u šest preostalih sati od 24 rasporedim doručak, ručak i večeru. Jest ću u podne, u 15 i 18 sati'', otkrio je.

A ništa manje primjetna nije ni njegova supruga Rhea Durham koja se također u 46. godini može pohvaliti dobrom figurom, a zdraviji način života održala je još od mladosti kad je bila Victoria's Secret model. Nakon svoje manekenske karijere svjetla reflektora zamijenila je obiteljskim životom, a čini se kako u braku s Wahlbergom baš uživa.

Par je zajedno od 2009. godine, a roditelji su četvero djece: Elle, Michaele, Brendana i Grace.

Zanimljivo je da je Rhea upoznala Wahlberga nakon što se on razočarao u ljubav i odlučio da će se neko vrijeme kloniti veza.
Naime, djevojka s kojom je bio prije nje odbila ga je čekati dok je bio u zatvoru. Glumac i bivša manekenka vjenčali su se 1. kolovoza 2009., a on je objasnio da su se već osjećali kao da su u braku, no htjeli su da sve bude službeno.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 2 +26 Tom Cruise i Katie Holmes - 10 Celebrity Opet svi pričaju o izgledu Toma Cruisa: Pogledajte zašto su njegove fotografije s princom Williamom izazvale čuđenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene