Strog režim

U 53. godini ima torzo kakvim može posramiti upola mlađe kolege, a evo što sve radi kako bi izgledao ovako isklesano!

Mark Wahlberg i Rhea Durham - 4 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg Mark Wahlberg Mark Wahlberg Mark Wahlberg i Rhea Durham - 3 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 5 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 1 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 7 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 8 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 21 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 19 +20 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 18 Galerija

Glumac Mark Wahlberg i u 53. godini ponosno ističe svoje mišiće, a jednom je otkrio i zahvaljujući kakvoj prehrani tu figuru uspijeva održati.

Glumac Mark Wahlberg i njegova supruga Rhea Durham već neko vrijeme uživaju u odmoru na Barbadosu, a svakodnevno posjećuju i plažu kako bi se osvježili od tamošnjih visokih temperatura.

Ono što mnogi odmah primijete je glumčevo nevjerojatno tijelo koje ima i u 53. godini, a već je svima poznato da Mark sate i sate posvećuje napornim treninzima kako bi imao ovako čvrste mišiće.

No, za takav isklesani torzo nisu dovoljne samo vježbe, već i pravilna prehrana. Što jede da bi imao ovakvu figuru glumac je jednom i sam rekao.

"Obično jedem jaja, proteinske palačinke, dimljeni losos, par svinjskih kotleta, par kobasica i proteine s malo maslaca od badema za doručak. Piletinu i bok choy često je na meniju za ručak, a zatim odrezak i ribu za večeru s nekom vrstom povrća", opisao je svoj meni za GQ.

U tom intervjuu, Wahlberg je govorio o svojoj filozofiji prehrane i kako je prvi otkrio takozvani ''fasting'', odnosno dijetu u kojoj se po 12 ili više sati ne jede ništa.

"Dakle, saznanje o fastingu dogodilo se kad sam imao 50 godina i bilo je pomalo frustrirajuće! Jeo bih mnogo malih obroka, ali shvatio sam da to dobro funkcionira za mene. Postim oko 18 sati i onda u šest preostalih sati od 24 rasporedim doručak, ručak i večeru. Jest ću u podne, u 15 i 18 sati'', otkrio je.

A ništa manje primjetna nije ni njegova supruga koja se također u 46. godini može pohvaliti dobrom figurom, a zdraviji način života održala je još od mladosti kad je bila Victoria's Secret model.

Nakon svoje manekenske karijere svjetla reflektora zamijenila je obiteljskim životom, a čini se kako u braku s Wahlbergom baš uživa. Par je zajedno od 2009. godine, a roditelji su četvero djece: Elle, Michaele, Brendana i Grace.

Zanimljivo je da je Rhea upoznala Wahlberga nakon što se on razočarao u ljubav i odlučio da će se neko vrijeme kloniti veza.

Naime, djevojka s kojom je bio prije nje odbila ga je čekati dok je bio u zatvoru.

Glumac i bivša manekenka vjenčali su se 1. kolovoza 2009., a on je objasnio da su se već osjećali kao da su u braku, no htjeli su da sve bude službeno.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Burke - 7 Brooke Burke - 8 Brooke Burke - 5 Brooke Burke - 4 +25 Brooke Burke - 3 Celebrity Nitko ne vjeruje da je ova žena nedavno napunila 52 godine, i danas bi bez problema mogla krasiti Playboy kao prije dva desetljeća!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah +30 Lais Ribeiro i Joakim Noah Celebrity Rodila je maloljetna i živjela u teškom siromaštvu, a onda je pokorila svijet i pronašla muškarca iz svojih snova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene