Zajedno su već 14 godina

Bila je jedina koja mu je uspjela vratiti vjeru u ljubav nakon velikog razočarenja, a zbog njega je odustala i od svoje uspješne karijere!

Mark Wahlberg i Rhea Durham Mark Wahlberg i Rhea Durham Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg i Rhea Durham - 17 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 18 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 19 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 6 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 10 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 11 Mark Wahlberg Mark Wahlberg Mark Wahlberg i Rhea Durham - 21 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 15 +22 Mark Wahlberg Galerija

Glumac Mark Wahlberg i njegova supruga Rhea Durham zadnje dane 2023. godine provode na Barbadosu kupajući se u moru, a njihova ljubavna priča uvijek je nanovo zanimljiva.

Glumac Mark Wahlberg svoju je obitelj za kraj 2023. godine odlučio odvesti na Barbados, a paparazzi su ih tamo uhvatili dok su se brčkali u moru.

Mark i Rhea Durham zagrljeni su se hladili u moru, a on je još jednom pokazao svoje brutalne trbušne mišiće dok je izlazio iz mora.

U jednom trenutku paparazzi su ih uhvatili i na jahti s koje su uživali u skokovima u more i vožnji daskom dalje od obale.

Iako ima 45 godina, Rhea izgleda sjajno, ali prema njenim prirodnim oblinama i malim nedostacima na tijelu rijetko bi tko rekao da je Durham bivša Victoria's Secret manekenka.

Rhea je nekada vladala modnim pistama svijeta i krasila je naslovnice modnih časopisa poput Voguea i Ellea, a bila je i jedna od Viktorijinih anđelica. No iz svijeta manekenkstva povukla se prije nekoliko godina i posvetila obiteljskom životu, a više toliko ne mari o izgledu pa je s godinama prikupila i nekoliko kilograma više nego je imala u manekenskim danima i sada živi potpuno bezbrižno.

Nakon svoje manekenske karijere svjetla reflektora zamijenila je obiteljskim životom, a čini se kako u braku s Wahlbergom baš uživa. Par je zajedno od 2009. godine, a roditelji su četvoro djece: Elle, Michaele, Brendana i Grace.

Zanimljivo je da je Rhea upoznala Wahlberga nakon što se on razočarao u ljubav i odlučio da će se neko vrijeme kloniti veza. Naime, djevojka s kojom je bio prije nje odbila ga je čekati dok je bio u zatvoru.

Glumac i bivša manekenka vjenčali su se 1. kolovoza 2009., a on je objasnio da su se već osjećali kao da su u braku, no htjeli su da sve bude službeno.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Veić - 3 Luka Veić - 4 Luka Veić - 2 Luka Veić - 1 +27 Luka Veić i Sarah Mikulec - 6 Celebrity Nakon finala konačno se oglasio i pobjednik MasterChefa Luka Veić, jednoj osobi posebno je zahvalio: ''Ne bih te mijenjao ni za šta!''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 8 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 6 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 2 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 1 +35 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 1 Celebrity Rodbina i prijatelji oprostili su se od Jurice Popovića, neutješna Matija iz zagrljaja nije ispuštala njegovu fotografiju...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene