Sada živi opuštenijim životom

Poneki kilogram viška nekoć joj je bio strogo zabranjen, a onda je upoznala supruga zbog kojeg je napustila svjetla reflektora

Rhea Durham - 3 Rhea Durham - 3 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Rhea Durham - 4 Rhea Durham - 2 Rhea Durham - 1 Rhea Durham - 5 Rhea Durham i Mark Wahlberg - 1 Rhea Durham i Mark Wahlberg - 2 Rhea Durham i Mark Wahlberg - 3 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 2 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 1 Rhea Durham - 5 +12 Rhea Durham - 4 Galerija

Mark Wahlberg i njegova supruga Rhea Durham već su neko vrijeme na Barbadosu, a paparazzi neumorno prate svaki njihov korak odmora.

Glumac Mark Wahlberg već je neko vrijeme sa suprugom Rheom Durham i djecom na odmoru na Barbadosu.

Pogledaj i ovo Mark Wahlberg i Rhea Durham Znao da je prava! Odlučio je da će se neko vrijeme kloniti veza, a onda je zbog nje potpuno promijenio mišljenje!

Ova holivudska obitelj božićne je blagdane odlučila provesti u toplijim krajevima pa ih tako paparazzi neumorno prate u stopu te bilježe njihove zajedničke trenutke na plažama.

Ovog puta odlučili su se na vožnju gliserom s kojeg su izvodili skokove u vodu, a Rhea je uživala u sunčanju u jednodijelnom kupaćem kostimu s uzorkom dok je Mark odjenuo svijetlo plave kupaće hlačice.

Iako ima 44 godine, Rhea izgleda sjajno, ali prema njenim prirodnim oblinama i malim nedostacima na tijelu rijetko bi tko rekao da je Durham bivša Victoria's Secret manekenka.

Rhea je nekada vladala modnim pistama svijeta i krasila je naslovnice modnih časopisa poput Voguea i Ellea, a bila je i jedna od Viktorijinih anđelica. No iz svijeta manekenkstva povukla se prije nekoliko godina i posvetila obiteljskom životu, a više toliko ne mari o izgledu pa je s godinama prikupila i nekoliko kilograma više nego je imala u manekenskim danima i sada živi potpuno bezbrižno. 

Nakon svoje manekenske karijere svjetla reflektora zamijenila je obiteljskim životom, a čini se kako u braku s Wahlbergom baš uživa. Par je zajedno od 2009. godine, a roditelji su četvoro djece: Elle, Michaele, Brendana i Grace.

Zanimljivo je da je Rhea upoznala Wahlberga nakon što se on razočarao u ljubav i odlučio da će se neko vrijeme kloniti veza. Naime, djevojka s kojom je bio prije nje odbila ga je čekati dok je bio u zatvoru.

Glumac i bivša manekenka vjenčali su se 1. kolovoza 2009., a on je objasnio da su se već osjećali kao da su u braku, no htjeli su da sve bude službeno.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +8 Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Celebrity Žarila je i palila 80-ih godina, a zbog ove golišave fotografije nitko ne vjeruje da ima 68 godina!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll novom seksi fotkom nastavlja skupljati pratitelje pa poručila: "Bog je blagoslovio ovaj vrući nered"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene