"Pravi gospodin!"

Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput - 4 +19 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput objavila je preslatke fotografije sa sinčićem Bloomom koji ju je dotjeran dopratio do pozornice.

Pjevačica Maja Šuput za vikend je nastupila u Dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, a do pozornice ju je dopratio njezin sin Bloom.

Maja je na svojem profilu na Instagramu objavila njihove zajedničke fotografije iz backstagea, na kojima je sinčić u odijelu vodi za ruku.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput otkrila je što ona i Bloom rade pa kratko dodala: ''Tata neće biti sretan kad vidi što smo napravili!''

"Mama ajde na binu. Požuri mama", napisala je uz fotke, a njezine pratitelje posebno je oduševilo Bloomovo dotjerano izdanje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Slatkiš, a cipelice", "Bloom je pravi kavalir", "Mali kralj", "Kao lutkica", "Ajme što je sladak, med medeni", "Bloom se pokazao kao pravi gospodin", "Predivni oboje", "Lijepo kad te ima tko odvesti na nastup, bravo za princa", "Lijep na mamu", nizali su se komentari, a i Maja je dobila posebne komplimente za svoj izgled.

"Kako ti Maja imaš predivne noge! Savršene", poručila joj je jedna pratiteljica.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput jednom će gestom olakšati život samohranom ocu: ''Nadam se da smo svi skupa napravili nešto pametno''

Podsjetimo, Maja je postala mama 17. ožujka 2021. i Bloom će uskoro proslaviti treći rođendan. Sina je dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim, s kojim je u braku od svibnja 2019. godine, a nedavno su na Sejšelima proslavili i sedmu godišnjicu veze.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin Ella Dvornik +25 Ella Dvornik i Alka Vuica Celebrity Ella Dvornik nakon prisnih fotografija s producentom objavila njihov zajednički video: "Kako je bilo dobro!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +25 Renata Končić Minea Celebrity Ne sliježu se dojmovi zbog Mineina spektakularnog nastupa, nitko se ne može nadiviti kako zvuči i izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene