rasplamsala glasine

Ella Dvornik nakon prisnih fotografija s producentom objavila njihov zajednički video: "Kako je bilo dobro!"

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin Ella Dvornik Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 +19 Ella Dvornik - 1 Galerija

Ella Dvornik objavila je video s FIlipom Gežinom, nakon što su uhvaćeni u prisnim trenucima na koncertu u Zagrebu.

Influencerica Ella Dvornik rasplamsala je glasine o novoj ljubavi u svojem životu.

Nakon što je na Megadance partyju u Areni Zagreb snimljena u prisnim trenucima s producentom Filipom Gežinom, i sama je objavila njihov zajednički video s događaja.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik javila se nakon dužeg izbivanja s Instagrama pa objasnila zašto je nije bilo: "Više se ne šminkam toliko, imam običnu frizuru i..."

""Vi ne razumijete koliko je dobro bilo sinoć", poručila je Ella u svojim Instagram Storyjima, a njezine objave možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gezin

Podsjetimo, osoba koja je snimila Ellu i Filipa na koncertu je za 24 sata otkrila da su se držali za ruke te da su izgledali prisno i sretno.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Nekad i sad Pogledajte kako je Ella Dvornik izgledala prije 13 godina, otad se baš dosta promijenila!

Ella je trenutno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea s kojim je provela 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno su dobili i dvije kćeri, Balie i Lumi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +25 Renata Končić Minea Celebrity Ne sliježu se dojmovi zbog Mineina spektakularnog nastupa, nitko se ne može nadiviti kako zvuči i izgleda!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Riđički - 1 Filip Riđički - 2 Filip Riđički - 3 Filip Riđički - 4 +20 Filip Riđički Nekad i sad Našeg glumca upoznali smo kao raščupanog tinejdžera, a danas njeguje potpuno drugačiji imidž i nije ga baš lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene