Snimljena s tadašnjim dečkom

Pogledajte kako je Ella Dvornik izgledala prije 13 godina, otad se baš dosta promijenila!

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +19 Ella Dvornik - 2 Galerija

Osvanule su fotografije Elle Dvornik iz 2011. godine, a snimljena je u društvu tadašnjeg dečka.

Influencerica Ella Dvornik oduvijek je bila zanimljiva javnost zbog svojeg poznatog oca, pokojnog glazbenika Dina Dvornika.

Sada su osvanule njezine fotografije iz 2011. godine, a fotografi su je tada snimili dok je u centru Zagreba ispijala kavu s tadašnjim dečkom Josipom Marićem.

Njih dvoje tada su već bili u vezi oko godinu dana i živjeli su skupa te su planirali stati pred oltar, no do vjenčanja ipak nikada nije došlo.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik javila se nakon dužeg izbivanja s Instagrama pa objasnila zašto je nije bilo: "Više se ne šminkam toliko, imam običnu frizuru i..."

Ella se otad dosta promijenila, a osim što je tijekom godina eksperimentirala s raznim imidžima, podvrgnula se i raznim estetskim zahvatima, o kojima je i otvoreno progovorila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Tako je poznato da je povećala grudi, korigirala nos, zaledila masno tkivo, a redovito prima i injekcije botoksa.

Pogledaji ovo Ella Dvornik - 4 Celebrity Ella Dvornik u jeku razvoda odlučila napraviti nešto dobro za sebe: ''Sretan povratak svima koji slave''

Što se tiče njezina ljubavnog života, prošle je godine objavila da se razvodi od supruga Charlesa Pearcea, s kojim je provela 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno su dobili i dvije kćeri, Balie i Lumi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 4 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 +31 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 5 Celebrity Predsjednik Milanović u izlasku sa suprugom Sanjom: Evo zašto je svu pažnju ukrala baš ona, a i koji je povod ovog pojavljivanja bio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene