''Internet sve pamti!''

Ella Dvornik objavila je svoje stare fotografije na kojima izgleda dosta drugačije pa je progovorila o estetskim operacijama na kojima je bila

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella i Danijela Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik progovorila je o tome zašto ne skriva da je na sebi radila estetske korekcije pa pokazala fotografije prije na kojima je potpuno drugačija.

Ella Dvornik ponovno je pokrenula raspravu na svojim društvenim mrežama te pokazala kako je nekad izgledala, a onda objasnila i zašto ne skriva da je na sebi radila estetske zahvate.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

U videozapisu koji je objavila, Ella je pokazala nekoliko fotografija iz prošlosti na kojima je potpuno drugačija, a svima je dobro poznato kako je kao mlada nosila različite boje kose, pirsinge i izraženu šminku.

Sada je potpuno drugačija, a osvrnula se i na grudi koje je operirala te rekla razlog.

''Da li sam vas mogla prevarit?'' govori Ella pokazujući svoju sliku iz mladosti.

Potom je usporedila i svoje usne i nos na jednoj fotografiji te sada.

''Bilo bi glupo lagat jer internet sve pamti'', rekla je kratko.

Potom je pokazala fotografiju u grudnjaku na kojoj je imala vrlo male grudi, a onda s oduševljenjem priznala da joj se sada puno više sviđaju otkako je odradila operaciju i uvećala ih. Prokomentirala je kako je mislila i da će svi misliti kako su joj grudi ostale velike od trudnoće: ''Svi su mislili da imam sise jer sam tad bila debela, al realno, kol'ko dugo možeš sakrivat trudničke sise''.

Pa priznaje: ''Nisam nikad bolje novce potrošila. Samu sebe bi smuvala!''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ellini fanovi u komentarima su je podržali jer je iskrena i progovara o raznim tabu temama.

''Sise su ti brutalne, razumijem zašto bi samu sebe smuvala'', ''Kraljice!'', ''Jedna od rijetkih koja sve kaže'', ''Koja si ti mega carica'', pisali su joj.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 3 Boris Rogoznica - 1 Doris Pinčić i Boris Rogoznica Boris Rogoznica +13 Boris Rogoznica - 2 Celebrity Boris Rogoznica ponovno ljubi? Objavio je fotografiju s misterioznom plavušom s kojom uživa na putovanju

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene