"Vrella"

Ella Dvornik pozirala u toplesu i pokazala skriveni detalj na tijelu, a pale su i usporedbe sa slavnom starletom!

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 In Magazin: Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +15 Ella Dvornik - 1 Galerija

Ella Dvornik zapalila je društvene mreže fotografijama na kojima pozira u toplesu.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik ovih dana ne prestaje nizati seksi fotografije na svojem profilu na Instagramu, a na zadnjima koje je objavila otišla je korak dalje.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

Ella je pozirala u toplesu i grudi je pokrila samo rukama, a na drugoj fotografiji pokazala je i golemu tetovažu na leđima.

Objavom je izazvala lavinu reakcija svojih obožavatelja, a pale su i zanimljive usporedbe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Prezgodna si", "Mislila sam da je Kylie Jenner dok nisam skontala tetovažu", "Vrella", "Woooow... Na drugoj ista Kylie Jenner", "Bravo, ženo, super si u svakom izdanju", "Baš si top, goriš", "Divna", Prekrasna", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Ella je prije dvije godine na svojem kanalu na YouTubeu priznala da je povećala grudi.

"Oduvijek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvijek sam nosila košaricu C i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego sam se ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne", ispričala je te otkrila i kako je reagirala kada se nakon operacije prvi put pogledala u ogledalo.

"Kad sam se prvi put vidjela, ja sam se us*ala jer su bile preogromne. Međutim, tako to izgleda kad se tek napravi. Imam dva različita implantata. Sada sam košarica D, nisam previše otišla u veličinu, više mi je napravljena masa. I mogu vam reći da je to usporedivo s carskim rezom. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet više ikad ići na korekciju", priznala je Ella.

Osim povećanja grudi na listi Ellinih poznatih estetskih zahvata su i korekcije nosa, zaleđivanje masnog tkiva, a redovito prima i injekcije botoksa.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor Jadranka Kosor - 5 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN magazin) - 2 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN magazin) - 1 +2 Jadranka Kosor - 2 Celebrity Jadranka Kosor rastužila objavom, obožavatelji joj uputili utješne poruke: "Cijeli dan sama, a danas je…"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić - 3 Borna Ćorić - 4 Borna Ćorić - 2 Katarina Ostojić Kaya - 8 +12 Katarina Ostojić Kaya - 3 Celebrity Borna Ćorić javio se na Instagramu poslije napisa o vezi sa srpskom pjevačicom, evo što je točno objavio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene