Prava zavodnica

Ellu Dvornik zbog nove seksi fotke prozvali fanovi, njezine nikad raskošnije grudi nisu se svima svidjele

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 7 Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +23 Ella i Danijela Dvornik Galerija

Ella Dvornik pohvalila se novom zavodničkom fotografijom, a u prvi plan stavila je upravo svoje bogato poprsje.

Influencerica Ella Dvornik ne skriva koliko voli provocirati svoje obožavatelje atraktivnim postovima.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Na novoj crno-bijeloj fotografiji pozira u bodiju s otvorenim gornjim dijelom, a sve poglede mamile su njezine raskošne grudi. Ella je zubima potezala vezicu koja je išla od sredine dekoltea, pa je tako svoje pratitelje zaintrigirala još više.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Prva joj se u komentaru javila njezina prijateljica Jelena Perić, koja joj je uputila "Whaaa" te dodala emotikon goruće vatrice.

"Top! Bravo za kreativnost, ti si ekstra!", "Forumašice na aparatima", "Brutalno", "VrElla", samo su neki od komentara.

No nije se ipak svima svidjelo što Ella objavljuje provokativne fotografije pa su joj poručili: "Ali ti si ipak majka dvoje djece i kao takva ne bi smjela", "Svaka čast, lijepa si, ali si ipak majka, i to dvoje djece, djevojčicama nije baš neki primjer".

No Ella je samo mirno odgovorila: "Ovo je kupaći kostim."

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Suzanne Somers i Alan Hamel Suzanne Somers i Alan Hamel +0 Suzanne Somers i Alan Hamel Zanimljivosti Nekad omiljena plavuša tvrdi da s 86-godišnjim mužem vodi ljubav i nekoliko puta dnevno: "Većina misli da je to problem"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea - 1 Iggy Azalea - 2 Iggy Azalea - 4 Iggy Azalea - 3 +24 Iggy Azalea - 2 Celebrity Njezine raskošne obline godinama su predmet rasprave, a sad ih je istaknula u sićušnom bikiniju koji djeluje kao da joj je premali

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene