Nije previše sakrila

Njezine raskošne obline godinama su predmet rasprave, a sad ih je istaknula u sićušnom bikiniju koji djeluje kao da joj je premali

Iggy Azalea - 3 Iggy Azalea - 3 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea - 1 Iggy Azalea - 2 Iggy Azalea - 4 Iggy Azalea - 3 Iggy Azalea - 2 Iggy Azalea - 1 Iggy Azalea - 9 Iggy Azalea - 3 Iggy Azalea - 2 Iggy Azalea - 5 +18 Iggy Azalea - 1 Galerija

Iggy Azalea svoje je pratitelje počastila fotografijom u bikiniju koji nije previše skrivao, a nedavno se pridružila i platformi koju je uvijek gledala ispod oka.

Jedna od najpoznatijih svjetskih reperica Iggy Azalea počastila je svoje pratitelje novom fotografijom u minijaturnom bikiniju maslinasto zelene boje. Kupaći kostim nije puno skrivao te su se u njemu isticale njene obline i atributi, a pozirala je na balkonu dok ju je netko fotografirao Polaroidom.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea Zanimljivo Nije je dugo bilo, a sad je objavila vruću fotku u bikiniju i pokazala kako izgleda bez jednog detalja na koji su svi navikli

''Čula sam da ste pitali za mene…'' napisala je u opis fotografije, a prije toga je objavila i još neke fotografije u donjem rublju.

Ova reperica nedavno se pridružila i platofrmi Only Fans za koju je uvijek govorila da joj se neće priključiti, a na njenom će profilu pratitelji za 25 dolara mjesečno moći dobiti pristup ilustracijama, poeziji, fotografiji, videima i glazbi, uključujući njezin četvrti album, a cijeli projekt nazvala je ''Hotter Than Hell''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

Od početka svoje karijere Iggy je ponosno isticala svoje atribute, a uvijek je njezin zaštitni simbol bila i bujna stražnjica.

Iako je po prirodi bila istaknuta i oblikovana, Iggy je guzu još više povećala plastičnim operacijama, ali sve to godinama poriče. Međutim, razlika je vidljiva na bokovima, koji izgledaju neprirodno široko.

2015. godine priznala je da je povećala grudi, a stručnjaci za plastičnu kirurgiju sigurni su da je uređivala i još neke dijelove svojeg tijela.

Ipak, jedna je od rijetkih koja nije radila previše korekcija na svojem licu, pa je ono ostalo gotovo isto kao nekada.

Iggy je nedavno priznala da u posljednje vrijeme jedva spava usklađujući poslovne i majčinske obaveze, no na prvi pogled to se nikako ne bi moglo reći.

Pjevačica je, naime, prije godinu i pol dobila sina Onyxa s reperom Playboijem Cartijem, a uz glazbu je pokrenula i vlastitu kolekciju kozmetičkih proizvoda.

Tijekom veze Iggy i Playboi Carti prekidali su nekoliko puta, no čini se da su odlučili obnoviti romansu, a kao kruna ljubavi stigao im je sinčić.

Prije dolaska sinčića Iggy je na neko vrijeme nestala iz javnosti, a svi su bili ugodno iznenađeni kad se reperica vratila na scenu i priznala da je bila odsutna zbog trudnoće.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović +17 Doris Dragović - 10 Celebrity Rijetka fotografija Doris Dragović sa sinom izazvala je opće oduševljenje, njezin jedinac danas ima 32 godine!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zorica Kondža Zorica Kondža Klapa Rišpet i Zorica Kondža - 2 Zorica Kondža +10 Zorica Kondža Celebrity Naša glazbena diva osvrnula se na svoja golišava izdanja: "Tko zna pjevati, ne mora pokazati ni grudi ni noge"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene