Baš su posebni!

Rijetka fotografija Doris Dragović sa sinom izazvala je opće oduševljenje, njezin jedinac danas ima 32 godine!

Doris Dragović Doris Dragović Tom Dubravec/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović - 10 Doris Dragović - 9 Doris Dragović - 7 Doris Dragović - 2 Doris Dragović Doris Dragović - 6 +11 Doris Dragović - 5 Galerija

Doris Dragović na Instagramu je objavila staru fotografiju sa suprugom Marijem Budimirom i njihovim sinom Bornom.

Naša glazbena diva Doris Dragović rijetko na društvenim mrežama dijeli privatne trenutke, no sada je napravila iznimku.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Ima 32 godine! Pogledajte kako izgleda sin Doris Dragović, roditelji su ga uvijek štitili od medija, a i danas živi sasvim povučeno

Na svojem profilu na Instagramu objavila je staru fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Marijem Budimirom i njihovim sinom Bornom, a u opisu je jednostavno napisala "Obitelj".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dorotea Budimir (@dorisdragovic.official)

"Prekrasni ste", "Ljubav", "Toliko ljepote na jednom mjestu", "Baš ste posebni", "Predivni ste", nizali su se komentari oduševljenih obožavatelja pjevačice. 

Bornu mnogi pamte i iz Dorisina spota za pjesmu "Dajem ti srce", u kojem se pojavio kada je bio dvogodišnji dječak. Danas su mu 32 godine i završio je Filozofski fakultet u Splitu te se ne bavi javnim poslom, pa ga rijetko imamo priliku vidjeti, a prije nekoliko godina na YouTubeu se pojavio njegov video u kojem priča o filozofiji na filmskom platnu.

Doris je supruga upoznala 1989. godine, dok je još bila pjevačica u usponu, a on je bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) +25 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni 91-godišnji milijarder uhvaćen s novom, mlađom partnericom, utjehu je našao samo 6 mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 Britney Spears - 3 +19 Britney Spears - 1 Celebrity Procurile snimke novog sloma Britney Spears, vikala je i pričala besmislice u restoranu te potpuno izgubila kontrolu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene