nikad nije kasno za ljubav

Slavni 91-godišnji milijarder uhvaćen s novom, mlađom partnericom, utjehu je našao samo 6 mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge

Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Rupert, Lachlan i James Murdoch (Foto: Getty Images) Rupert Murdoch i Wendi Dang (Foto: Getty Images) Rupert Murdoch i Wendi Dang (Foto: Getty Images) Rupert Murdoch i Wendi Dang (Foto: Getty Images) Rupert Murdoch i Wendi Dang (Foto: Getty Images) +19 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Galerija

Rupert Murdoch snimljen je na jednoj od plaža Barbadosa s Ann-Lesley Smith, koju ljubi nakon razvoda od Jerry Hall.

Prošlo je manje od šest mjeseci otkako je okončan razvod medijskog mogula i njegove četvrte supruge Jerry Hall, a on je već snimljen kako uživa na odmoru s novom djevojkom.

Pogledaj i ovo Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Gotovo je! Ljubavi bivše manekenke i 92-godišnjeg milijardera došao je kraj, okončali brak nakon šuškanja o bizarnim razlozima

91-godišnji milijarder viđen je na Barbadosu u društvu 66-godišnje Ann-Lesley Smith, nekadašnje policijske kapelanice i udovice američke zvijezde country-glazbe Chestera Smitha. Par se upoznao u studenom prošle godine, a paparazzi su ih sada snimili na plaži, na kojoj je Ann-Lesley nosila žuti bikini, a navodno su na egzotični otok stigli na poziv britanskog milijardera Anthonyja Bamforda.

Ann-Lesley je diplomirala na koledžu 1980. godine i prije nego što se udala za pokojnog pjevača, koji je također posjedovao 13 televizijskih postaja u Kaliforniji i Oregonu, bila je u prisilnom braku, koji ju je, kako je rekla jednom prilikom, naveo da pronađe Boga i postane policijska kapelanica u Kaliforniji.

Danas radi kao voditeljica na lokalnom radiju i ne krije koliko joj znači vjera u Boga. 

"Kada sam počela hodati s Bogom, stvari svijeta činile su mi se besmislenim", izjavila je Ann-Lesley American za Christian Broadcasting Network.

S pokojnim je suprugom izdala album "Captured by Love" 2005. godine, a tri godine kasnije on je umro od srčanog udara u 78. godini.

Iza Ruperta su četiri braka, bio je u braku s bivšom stjuardesom Patricijom Booker od 1956. do 1967. i novinarkom Annom Torv od 1967. do 1998. Zatim se oženio s 38 godina mlađom poduzetnicom Wendy Deng, ali je 2013. podnio zahtjev za razvod. Jerry Hall u srpnju prošle godine podnijela je zahtjev za razvod, a čini se da on nije gubio vrijeme da pronađe novu ljubav.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 3 Katie Price - 4 Katie Price - 5 Katie Price - 6 +12 Katie Price - 1 Celebrity Zbog pretjeranih plastičnih operacija postala je predmet sprdnje, no javnost je ovog puta šokirala pojavom u prozirnom kombinezonu!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 3 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 5 +12 Bella Hadid - 6 Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu pozirala na pješčanoj plaži u sićušnom bikiniju i pokazala nikad zategnutiju figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene