Gotovo je!

Ljubavi bivše manekenke i 92-godišnjeg milijardera došao je kraj, okončali brak nakon šuškanja o bizarnim razlozima

Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: AFP) Rupert Murdoch i Jerry Hall +17 Rupert Murdoch i Jerry Hall Galerija

Jerry Hall i Rupert Murdoch razveli su se nakon šest godina braka.

Bivša manekenka Jerry Hall i medijski mogul Rupert Murdoch finalizirali su razvod i to samo pet tjedana nakon što je u javnost procurila vijest da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Pogledaj i ovo Rupert Murdoch Mlađa 25 godina Tko je šesta zaručnica medijskog mogula koju je upoznao preko bivše? Usko je povezana s moćnim ruskim oligarhom

65-godišnja Jerry i 91-godišnji Rupert uspjeli su postići sporazum o raskidu i ostali su dobri prijatelji, što je potvrdio i njegov glasnogovornik.

"Jerry Hall i Rupert Murdoch finalizirali su svoj razvod. Ostali su dobri prijatelji i žele jedno drugome sve najbolje u budućnosti", stoji u službenom priopćenju.

Par je bio zajedno šest godina, a razišli su se u lipnju ove godine nakon što je, prema pisanju stranih medija, Rupert poželio okončati njihov brak putem e-maila koji je Jerry navodno primila dok je čekala da on stigne u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Ona mu je na to odgovorila podnošenjem službenog zahtjeva za razvod 1. srpnja u Los Angelesu, a ne u Velikoj Britaniji, gdje su se vjenčali. Njezin sljedeći potez bio je još agresivniji kada je unajmila bivšeg antiterorističkog časnika policije da Rupertu uruči papire za razvod. U svom izvornom zahtjevu pojasnila je je da nema sve podatke o njegovim financijama i da ih hitno zatjeva.

Nakon toga su počele kružiti priče kako je Rupert ostavio Jerry jer se nije mogao pomiriti s njenom navikom pušenja, a u javnosti se često znalo dogoditi da se Murdoch odmakne od svoje supruge kad je znala zapaliti cigaretu, piše Daily Mail.

''Pušim, pijem, volim vino, volim sunčanje, pijem kavu. Radim razne stvari koje ne bih trebala raditi'', rekla je Jerry 2014. za Good Housekeeping.

Murdoch i supruga zadnji su put viđeni u javnosti u kolovozu 2021. godine, a i tada su na večeru stigli odvojeno.

Par se vjenčao u Londonu 2016. godine nakon petomjesečne veze uz malu ceremoniju i slavlje, a Rupertu je ovo bila čak četvrta supruga.

Čelnik Fox Corpa i supermodel često su bili na meti tabloida, koji su pomno pratili njihovo vjenčanje u Spencer Houseu i svečanosti oko Murdochovog prošlogodišnjeg 90. rođendana u restoranu Tavern on the Green u New Yorku.

Murdochov četvrti razvod vjerojatno neće utjecati na vlasničku strukturu poduzeća u kojima ima udjele, među kojima je Fox Corp, matična tvrtka Fox News kanala i News Corp koja je izdavač Wall Street Journala, stoji u izvješću.

Murdoch, kojem bogatstvo seže do 17,7 milijardi dolara, ima ukupno šestero djece: kćer Prudence MacLeod s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth i sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann, te kćeri Grace i Chloe koje dijeli sa svojom trećom suprugom Wendi Deng.

Hall je prethodno bila u dugogodišnjoj vezi s rockerom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom, s kojim ima četvero djece – Elizabeth, Jamesa, Georgiju May i Gabrielu. Jagger i Hall nikad se nisu vjenčali, a zajedno su bili čak 22 godine.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Šuput u kombinezonu s otvorom pokazala da ne nosi grudnjak, a čupavi detalj bilo je nemoguće ne primjetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene