Više ne mari

Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

Kerry Katona - 5 Kerry Katona - 5 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 Kerry Katona - 2 Kerry Katona - 3 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 2 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 1 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 +7 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Galerija

Puno poznatih ove je godine odlučilo ljetovanje provesti u Španjolskoj, a jedna od njih je i pjevačica Atomic Kittena Kerry Katona.

Kerry Katona, pjevačica Atomic Kittena, uživala je na plaži sa svojim zaručnikom Ryanom Mahoneyjem i djecom Heidi i Maxom.

Pogledaj i ovo Kerry Katona Namještala se u bikiniju Skinula je 19 kilograma i sad se šepuri pred fotografima: Bivša glazbena zvijezda ponosno je pokazala svoju novu figuru!

Pjevačica je plažom prošetala u plavom kupaćem kostimu i bez srama pokazala svoje nesavršeno tijelo.

Sa zaručnikom je izmjenjivala nježnosti, a kasnije je s djecom koja su uživala u odmoru surfala na daskama.

Kerry je 2020. godine počela dijeliti svoje ekskluzivne fotografije na platformi OnlyFans. Pjevačica je priznala kako je ovo radila jer si više nije mogla priuštiti plaćanje stanarine, a objavama na ovoj stranici navodno je zaradila i milijun funti.

"Iskreno, nikada nisam srela nikoga poput mene. Nekoga tko je bio na obje strane medalje - otišla u stečaj, postala milijunašica, pa ponovno završila u stečaju i ponovno postala milijunašica. Tko to radi? To je do OnlyFansa i ovih beba! Jako sam zahvalna na njima! Bila sam na rubu svog trećeg bankrota za vrijeme prvog lockdowna, bilo je tako teško. I tada mi je pala na pamet ideja da otvorim račun na OnlyFans i sada mi je jako drago što sam to učinila", izjavila je Kerry za Mirror.

Kerry je zbog financijskih problema u kojima se našla bila prisiljena prodati dragocjeni vjenčani dar svog bivšeg supruga Briana McFaddena kako bi pokrila troškove stanarine.

"Nisam mogla platiti ni stanarinu. Imala sam veliki džuboks koji sam dobila od Briana, u njemu je bila sva moju omiljena glazba. No nisam si mogla priuštiti plaćanje stanarine, pa iako vrijedi oko 16 tisuća funti, morala sam ga prodati za 1900 funti", objasnila je.

Kerry se proslavila u grupi Attomic Kitten, a danas umjesto pjevanjem pažnju javnosti plijeni svojim izgledom i novim načinom života i činjenicom da više na nalikuje na samu sebe od prije nekoliko godina.

Nerijetko šokira svojim fotografijama i snimkama koje objavljuje na društvenim mrežama, iako je oduvijek otvoreno govorila o strogim dijetama kojima se odlučila podvrgnuti nakon što je prikupila značajan višak kilograma. Nikada nije krila ni odlaske na estetske zahvate i nekoliko je puta o tome javno progovorila.
Sve je počelo nakon što je rodila i počela se boriti s mentalnim problemima, ali i ovisnošću o alkoholu. Tvrdi da je odluku o odlascima pod nož donijela zato jer je vjerovala da joj nikakve dijete niti vježbe neće pomoći, a liposukcija je bila jedan od prvih estetskih zahvata kojima se podvrgnula.

Na kraju je višak kilograma izgubila uz pomoć svog dečka i osobnog trenera Ryana Mahoneyja na što je danas jako ponosna, ali čini se da se pjevačica opet malo zapustila pa je paparazzima pokazala poneki višak kilograma i celulit.

Pjevačica iza sebe ima čak tri propala braka.

Kerry s prvim suprugom Brianom McFaddenom ima kćeri Molly i Lilly-Sue; u braku s Markom Croftom dobila je kći Heidi i sina Maxwella dok s trećim suprugom kojeg je, optužila za zlostavljanje, ima sina DJ-a.

U intervjuu se prisjetila i svojeg teškog djetinjstva, te razdoblja nakon raspada benda koji ju je proslavio.

"Počela sam se drogirati s 14 i kada se Atomic Kitten raspao vratila sam drogi", priznala je Katona koja iza sebe ima zaista buran život.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 5 +19 Princ Harry i Meghan Markle Zanimljivosti Meghan i Harry u strahu od opasne prijetnje, dobili su službeno upozorenje i uputu da se zaključavaju!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar Natali Dizdar i William Perge - 1 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 2 +8 Natali Dizdar - 1 Celebrity Natali Dizdar iznenadila seksi fotkom iz mora, mokri badić otkrio je više nego što smo od nje navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene