''Zavidim, rijetkost danas''

Doris Dragović pohvalila se jednom od rijetkih fotografija sa suprugom Marijem Budimirom: "Kad se duše spoje"

Doris Dragović - 3 Doris Dragović - 3 DNEVNIK.hr 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović - 3 Doris Dragović - 2 Doris Dragović - 4 Doris Dragović Doris Dragović - 1 Doris Dragović - 2 Doris Dragović - 3 Doris Dragović - 4 Doris Dragović - 5 Doris Dragović - 6 +19 Doris Dragović - 7 Galerija

Doris Dragović oduševila je svoje pratitelje objavom fotografije sa suprugom Marijem Budimirom.

Pjevačica Doris Dragović svoj privatni život ne iznosi previše u javnost, no sada je novom objavom na svojem profilu na Instagramu ugodno oduševila pratitelje.

Pogledaj i ovo Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) slave godišnjicu Doris Dragović objavila rijetku fotografiju sa svojeg vjenčanja, pogledajte kako su ona i muž izgledali prije 32 godine!

Naime, podijelila je jednu od rijetkih fotografija sa svojim suprugom Marijem Budimirom, a ispod romantične fotografije napisala je: "Kad se duše spoje."

Doris je nosila bijelu čipkastu bluzicu i žuto-bijelu suknju, a na ušima su joj se isticale nebesko plave naušnice te je u ruci držala bijelu torbicu. Mario je nosio kratke plave hlače i traper-košulju, a pozirali su s osmijehom od uha do uha. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorotea Budimir (@dorisdragovic.official)

U komentaru im se javio i glumac Žarko Radić, koji im je uputio emotikon srca.

Ni pratitelji nisu mogli ostati ravnodušni pa su pisali: "Zavidim vam, rijetkost danas", "Uvijek skromni i samozatajni", "Kad se duše spoje, kad se voli ljudi dvoje, sve tad dođe na svoje..", "Bravo, Doris".

Podsjetimo, Dragović i Budimir upoznali su se 1989. godine dok je ona još bila pjevačica u usponu, a on mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika. Te iste godine kad su se vjenčali dobili su i sina Bornu. 

Doris je prošle godine povodom proslave 32. godišnjice braka otkrila i njihovu tajnu dugovječnosti:

"Ljubav, pripadanje, nadasve strpljenje, mir u duši, povjerenje, nježnost, odlučnost - i sve je to samo djelić. Ima još mnogo i ne bi stalo u ovu objavu. Možda u tome i jest ljepota", napisala je tada na društvenim mrežama ispod njihove zajedničke fotografije.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lidija Bačić - 1 In Magazin: Lidija Bačić - 2 In Magazin: Lidija Bačić - 3 In Magazin: Lidija Bačić - 4 +29 In Magazin: Lidija Bačić - 5 inMagazin Lidija Bačić napokon progovorila o svojem ljubavnom statusu, evo što nam je otkrila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput pokazala kako je izgledalo Bloomovo prvo šišanje: "Prva profi frizura pa sam jako važan!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene