slave godišnjicu

Doris Dragović objavila rijetku fotografiju sa svojeg vjenčanja, pogledajte kako su ona i muž izgledali prije 32 godine!

Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović (Foto: Promo) Doris Dragović i Mario Budimir Doris Dragović In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 In Magazin: Doris Dragović - 1 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) +1 Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Galerija

Doris Dragović na Facebooku je obilježila 32. godišnjicu braka s Marijom Budimirom fotografijom s njihova vjenčanja.

Naša glazbena diva Doris Dragović u sretnom je braku s bivšim vaterpolistom Marijom Budimirom od 1990. godine, a zajedno imaju i sina Bornu.

Pogledaj i ovo Doris Dragović slavi 63. rođendan Doris Dragović danas opravdano slovi za jednu od naših najvećih glazbenih diva, no kontroverzna odluka iz prošlosti zamalo ju je koštala svega!

Par se rijetko zajedno pojavljuje u javnosti, a posebno je teško doći do fotografija s njihova vjenčanja, no sada je Doris sama objavila jednu na svojem Facebooku.

Povod je bila 32. godišnjica braka s Marijom, a u statusu je otkrila i tajnu njihove dugovječnosti.

"Ljubav, pripadanje, nadasve strpljenje, mir u duši, povjerenje, nježnost, odlučnost - i sve je to samo djelić. Ima još mnogo i ne bi stalo u ovu objavu. Možda u tome i je ljepota", napisala je Doris uz fotku naslovnice časopisa Top iz 1990. za koju su pozirali kao mladenci, a uslijedila je lavina čestitki.

Doris je nosila klasičnu bijelu vjenčanicu s velom, a Mario crno odijelo i leptir-mašnu te su pozirali nasmijani i zagrljeni.

Dragović i Budimir upoznali su se 1989. godine dok je ona još bila pjevačica u usponu, a on bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +4 Kim Basinger (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najtraženijih glumica i seks-simbol, a sada je otkrila tužan razlog zbog kojeg se godinama skriva od javnosti

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 5 +0 Mia Negovetić - 3 Celebrity Mia Negovetić pokazala trbuh u mini topiću, ovim zadnjim izdanjem dala je do znanja da je daleko od djevojčice koju pamtimo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene