Samozatajni mladić

Sina Doris Dragović rijetko imamo priliku vidjeti, u maminom spotu bio je još kao dječak, a evo kako izgleda danas!

In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 7 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović (Foto: Promo) Doris Dragović (Foto: Promo) +0 Doris Dragović (Foto: Promo) Galerija

Doris Dragović sa suprugom Marijom Budimirom ima sina Bornu, koji je uspio odrasti daleko od očiju javnosti i rijetko ga imamo priliku vidjeti.

Iako je jedna od naših najvećih glazbenih diva, splitska pjevačica Doris Dragović (60) uspjela je svoj privatni život zadržati daleko od očiju javnosti, pa se tako malo zna o njezinu sinu Borni, kojeg ima s bivšim vaterpolistom Marijom Budimirom (57).

Pogledaj i ovo Doris Dragović slavi 63. rođendan Doris Dragović danas opravdano slovi za jednu od naših najvećih glazbenih diva, no kontroverzna odluka iz prošlosti zamalo ju je koštala svega!

Borna danas ima 31 godinu i završio je Filozofski fakultet u Splitu te se ne bavi javnim poslom, pa ga rijetko mamo priliku vidjeti, a i Doris izbjegava pričati o njemu u rijetkim intervjuima koje daje.

No prije nekoliko godina na YouTubeu se pojavio video u kojem Borna priča o filozofiji na filmskom platnu i tu se može vidjeti kako izgleda otkako je odrastao, piše Slobodna Dalmacija.

Bornu mnogi pamte i iz Dorisina spota za pjesmu "Dajem ti srce", u kojem se pojavio kada je bio dvogodišnji dječak, a u njemu se pojavljuje i njegov otac.

Doris je Marija Budimira upoznala 1989. godine, dok je još bila pjevačica u usponu, a on je bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika.

A iako su u skladnom braku već više od tri desetljeća, rijetko ih se može vidjeti zajedno i tek su ovo ljeto procurile prve fotografije s njihova vjenčanja.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) +4 Saša Popović, Jelena Karleuša, Marija Šerifović (FOTO: Facebook Zvezde Granda) Celebrity Pričalo se da su više od prijateljica, a sad su opet pod povećalom javnosti, evo što se točno krije u pozadini njihova odnosa!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) +6 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Celebrity Kad mama zasjeni kćer: Poznati supermodel i dalje mami uzdahe gdje god se pojavi, a ima i dostojnu nasljednicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene