Neki su bili bijesni!

Pričalo se da su više od prijateljica, a sad su opet pod povećalom javnosti, evo što se točno krije u pozadini njihova odnosa!

Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Saša Popović, Jelena Karleuša, Marija Šerifović (FOTO: Facebook Zvezde Granda) Marija Šerifović (FOTO: Instagram) Marija Šerifović (FOTO: Instagram) Marija Šerifović (FOTO: Instagram) +0 Marija Šerifović (Foto: Instagram) Galerija

Odnos između Marije Šerifović i Džejle Ramović već je neko vrijeme pod povećalom javnosti, a pričalo se da ih povezuje i nešto više od običnog prijateljstva.

Odnos između srpske pjevačice Marije Šerifović i njezine kolegice Džejle Ramović već je neko vrijeme vruća tema tamošnjih medija, a zbog Marijina rođendana ponovno su se našle pod povećalom javnosti.

Pogledaj i ovo Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni "među top tri vokala" Mariji Šerifović na koncertu u Areni Zagreb pridružio se jedan od naših najpopularnijih pjevača, najavila ga je baš lijepim riječima!

Marija je, naime, proslavila svoj 37. rođendan, a među čestitkama koje je dobila preko društvenih mreža istaknula se i ona Džejlina, odnosno njihova zajednička fotografija koju je ona objavila na svojem profilu na Instagramu. Pjevačice na njoj poziraju dobro raspoložene, a čini se da je snimljena tijekom njihove zajedničke šetnje. 

O Marijinu ljubavnom životu počelo se naveliko pričati otkako je 2013. godine otkrila da joj je sviđaju i djevojke, a prije tog priznanja jedina poznata veza s muškarcem bila je ona s pjevačem i glumcem iz Crne Gore Slavenom Kalezićem

"Lezbijka sam, bila sam s djevojkom i to je divan osjećaj. Znam da ste svi došli zbog ovog pitanja. Moram vam reći da je super imati odnos s nekim čija brada ne bode", izjavila je tada pjevačica i pobjednica Eurosonga.

No nakon toga Marija službeno nije potvrdila niti jednu ljubavnu vezu sa ženom, iako je, prema pisanju Kurira, godinu dana bila u vezi s dizajnericom interijera. Nakon toga navodno je ljubila djevojku iz Los Angelesa, čiji je identitet do danas ostao skriven, a pisalo se i o turbulentnoj vezi s jednom misicom. 

Marija se ranije ove godine i prvi put oglasila u vezi s novim šuškanjima o ljubavi s Džejlom.

"Nisam planirala komentirati sve ove članke koji su preplavili medije u pet-šest dana, ali kako vidim da su se sad počele uključivati i izmišljene izjave naših obitelji, morala sam reagirati. Nikada nije bila tajna da se nakon natjecanja između naših obitelji razvilo veliko prijateljstvo, koje neće biti završeno zbog bilo čijih loših ili sumanutih ideja ili izjava. Tako da sve što ste čitali i što ćete čitati jedna je velika laž. Postoji nešto što me jako iznerviralo, nije fer da se mom ocu stavljaju riječi u usta, čovjeku koji se trenutačno nalazi u bolnici i čeka operaciju. Tako da za to sram vas bilo, pozdrav svima", poručila je Marija tada na svojem Instagramu.

Prema pisanju tamošnjih medija, Džejlina obitelj navodno je bila bijesna zbog glasina o njoj i Mariji, a to su joj navodno smjestile konkurentice iz showa u kojem se natjecala i koje su ljubomorne na njezin uspjeh. Izvor blizak obitelji za Kurir je izjavio kako je Džejli najvažnije da su joj majka i otac mirni. Dodao je i kako joj Marija samo pomaže u karijeri i da je zbog toga dolazila u njezin stan, ali da tamo nikada nije prespavala.

No, prema najnovijem pisanju Blica, Mariju i Džejlu povezuje ipak samo iskreno prijateljstvo koje njihove obitelji podržavaju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (FOTO: Youtube) Celebrity Brenin sin ostavio djevojku i u tajnosti ljubi majčinu kolegicu, a njoj se to ne usudi priznati? "Koliko znam, ne smije joj reći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene