kakve ljepotice!

Kad mama zasjeni kćer: Poznati supermodel i dalje mami uzdahe gdje god se pojavi, a ima i dostojnu nasljednicu!

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Getty Images) +0 Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Galerija

Cindy Crawford i njezina kći Kaia Gerber zablistale su na dodjeli nagrada InStyle Awards, na kojoj su se pojavile u glamuroznim haljinama sa šljokicama.

Legendarna manekenka Cindy Crawford (55) proslavila se u devedesetima kao jedna od originalnih supermodela, no i danas mami uzdahe gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Kaia Gerber (Foto: AFP) komplimenti se nižu Vitku figuru naslijedila je od slavne mame, a ova mlada manekenka voli pozirati u golišavim izdanjima

Njezinim manekenskim stopama krenula je i kći Kaia Geber (20), koja je slika i prilika svoje prekrasne mame, a kada se negdje zajedno pojave, prava su atrakcija.

Tako su na dodjeli nagrada InStyle Awards ukrale svu pozornost u usklađenim glamuroznim haljinama sa šljokicama, u kojima su istaknule i svoje vitke figure, a svima su pokazale i kako se pozira pred kamerama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cindy Crawford (@cindycrawford)

Cindy je kći dobila sa suprugom Randeom, s kojim je u braku od 1998. godine, a skupa imaju i 22-godišnjeg sina Presleya, koji se također bavi manekenstvom.

Kaia je krenula i u osvajanje Hollywooda, pa je tako dosad već ostvarila nekoliko zapaženih filmskih i televizijskih uloga, a u seriji "American Horror Story: Death Valley" se skinula do kraja te je snimila i vruće scene seksa.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) +4 Saša Popović, Jelena Karleuša, Marija Šerifović (FOTO: Facebook Zvezde Granda) Celebrity Pričalo se da su više od prijateljica, a sad su opet pod povećalom javnosti, evo što se točno krije u pozadini njihova odnosa!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) +9 Lindsay Lohan (Foto: AFP) Nekad i sad Posrnulu glumicu mnogi nisu prepoznali na novim fotkama, nekad je bila omiljena slatkica, no nije se znala nositi sa slavom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene