"Tko je ovo?"

Posrnulu glumicu mnogi nisu prepoznali na novim fotkama, nekad je bila omiljena slatkica, no nije se znala nositi sa slavom

Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: AFP) Lindsay Lohan (Foto: AFP) Lindsay Lohan (Foto: AFP) Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) +3 Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Galerija

Lindsay Lohan vratila se glumi, no na prvim fotografijama iz njezine nove romantične komedije izgleda neprepoznatljivo.

Glumica Lindsay Lohan (35) službeno se vratila glumi.

Pogledaj i ovo Lindsay Lohan I oni su pokleknuli! Pogledajte kako to izgleda kad najveće zvijezde popiju čašicu previše, oku paparazza ništa ne može promaknuti!

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda nije se znala nositi sa slavom, pa se prepustila raskalašenom životu punom tulumarenja, droge i alkohola, što je rezultiralo njezinim sve rjeđim angažmanom u Hollywoodu, pa je mnoge sada obradovala vijest da će glumiti u nadolazećem Netflixovu božićnom filmu.

Radi se o romantičnoj komediji u kojoj uz nju glumi i Chord Overstreet, a objavljene su i prve fotografije sa seta. Jednu je na svojem Instagramu podijelila i Lindsay, no mnogi je na njoj nisu prepoznali.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

"Tko je ovo?", "Ovo uopće ne izgleda kao Lindsay", "Što se dogodilo s Lindsay? Čije je ovo lice?", "Ovo nije Linday Lohan", "Previše photoshopa?", "Netko je pretjerao s operacijama", "Zbunjuje me njezino lice, ne sjećam se da je ovako prije izgledala", neki su od brojnih komentara u sličnom stilu koje je Lindsay dobila ispod fotke, no bilo je i puno onih koji su joj pisali da je prekrasna i nisu se obazirali na njezin vidno drugačiji izgled.

Lohan se proslavila u filmu "Zamka za roditelje" kada joj je bilo samo 11 godina, a zatim je nastavila nizati filmske uspjehe i jedno je vrijeme bila pravi tinejdžerski idol.

No odrastanje pred očima javnosti na nju se nije dobro odrazilo, pa je godinama medijske stupce punila samo skandalima, pijanim fotkama i estetskim zahvatima. Sve to je s vremenom naštetilo i njezinoj popularnosti, no čini se da su joj fanovi odlučili pružiti još jednu šansu jer se mnogi već vesele njezinu novom filmu, koji izlazi početkom 2022. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (FOTO: Youtube) Celebrity Brenin sin ostavio djevojku i u tajnosti ljubi majčinu kolegicu, a njoj se to ne usudi priznati? "Koliko znam, ne smije joj reći"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Rijetki znaju da je ovaj Severinin hit napisala pokojna Marina Tucaković: "Nagovorila me, umirale smo od smijeha na tekst"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene