Primjećujete li razliku?

Uporno tvrdi da nije operirala svoj najjači adut, ali slike s početka karijere otkrivaju pravu istinu

Iggy Azalea - 6 Iggy Azalea - 6 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea - 9 Iggy Azalea - 8 Iggy Azalea - 7 Iggy Azalea - 5 Iggy Azalea - 4 Iggy Azalea - 3 Iggy Azalea - 1 Iggy Azalea - 2 Iggy Azalea - 1 Iggy Azalea - 2 +13 Iggy Azalea - 3 Galerija

Iggy Azalea reperica je koja se s godinama nije puno promijenila, ali vidljive su razlike na dijelovima tijela koje najviše voli isticati.

Iggy Azalea jedna je od svjetski najpoznatijih reperica, a svoju je karijeru započela još početkom 2000-ih godina.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea Zanimljivo Nije je dugo bilo, a sad je objavila vruću fotku u bikiniju i pokazala kako izgleda bez jednog detalja na koji su svi navikli

Od početka svoje karijere Iggy je ponosno isticala svoje atribute, a uvijek je njezin zaštitni simbol bila i bujna stražnjica.

Iako je po prirodi bila istaknuta i oblikovana, Iggy je guzu još više povećala plastičnim operacijama, ali sve to godinama poriče. Međutim, razlika je vidljiva na bokovima, koji izgledaju neprirodno široko.

2015. godine priznala je da je povećala grudi, a stručnjaci za plastičnu kirurgiju sigurni su da je uređivala i još neke dijelove svojeg tijela.

Ipak, jedna je od rijetkih koja nije radila previše korekcija na svojem licu, pa je ono ostalo gotovo isto kao nekada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

Iggy je nedavno priznala da u posljednje vrijeme jedva spava usklađujući poslovne i majčinske obaveze, no na prvi pogled to se nikako ne bi moglo reći.

Pjevačica je, naime, prije godinu i pol dobila sina Onyxa s reperom Playboijem Cartijem, a uz glazbu je pokrenula i vlastitu kolekciju kozmetičkih proizvoda. Tijekom veze Iggy i Playboi Carti prekidali su nekoliko puta, no čini se da su odlučili obnoviti romansu, a kao kruna ljubavi stigao im je sinčić.

Prije dolaska sinčića Iggy je na neko vrijeme nestala iz javnosti, a svi su bili ugodno iznenađeni kad se reperica vratila na scenu i priznala da je bila odsutna zbog trudnoće.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +30 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Nekad i sad "Imamo predsjednicu!" Kolinda je prije točno osam godina slavila pobjedu na izborima, a pogledajte koliko se otada promijenila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene