Hm...

Iako uporno negira da je operirala jedan dio tijela, najnovije fotografije mogle bi biti dokaz da ipak ne govori istinu

Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Galerija

Iggy Azalea snimljena je u oskudnoj haljini, koja je istaknula njezine obline, nakon koncerta u New Jerseyju.

Popularna australska reperica Iggy Azalea odlučila se pohvaliti svim svojim dražima, i to krenuvši na zabavu nakon koncerta u New Jerseyju, na kojem je nastupila zajedno s Pitbullom.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea - 10 Reperice u Novom Sadu Golišava Senidah pokrila grudi lubanjama, a seksi Iggy Azalea zatreskala svoj najslavniji adut!

31-godišnja Iggy tako se našla na meti paparazza koji su je okružili, i to zahvaljujući pripijenoj haljinici koju je odabrala, a koja joj je tek s nekoliko trakica zadržala bujne obline na mjestu jer grudnjak nije nosila, a do izražaja je posebno došla njezina pozadina.  

"Lutka Barbie", napisala je uz fotografiju koju je objavila na profilu na Instagramu, na kojem je prati 15 milijuna korisnika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

Iggy je nedavno priznala da u posljednje vrijeme jedva spava usklađujući poslovne i majčinske obaveze, no na prvi pogled se to  nikako ne bi moglo reći. Pjevačica je, naime, prije godinu i pol dobila sina Onyxa s reperom Playboijem Cartijem, a uz glazbu je pokrenula i vlastitu kolekciju kozmetičkih proizvoda. Tijekom veze Iggy i Playboi Carti prekidali su nekoliko puta, no čini se da su odlučili obnoviti romansu, a kao kruna ljubavi stigao im je sinčić.

2015. godine priznala je povećanje grudi, a stručnjaci za plastičnu kirurgiju uvjereni su da je u pozadinu ugradila implantante, što je i česta tema na njezinim društvenim mrežama, gdje rado objavljuje golišave fotografije. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Celebrity Samozatajna unuka Ivice Todorića osvanula na društvenim mrežama, u posebnoj minici njezina pojava nije prošla neprimijećeno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene