Druga osoba

"Imamo predsjednicu!" Kolinda je prije točno osam godina slavila pobjedu na izborima, a pogledajte koliko se otada promijenila

Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Goran Mehkek/Cropix 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 Kolinda Grabar-Kitarović - 9 Kolinda Grabar-Kitarović - 10 +24 Kolinda Grabar-Kitarović - 11 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović izabrana je za predsjednicu Hrvatske 11. siječnja 2015. godine, a tada je izgledala znatno drugačije nego danas.

"Imamo predsjednicu!" uskliknuo je Tomislav Karamarko 11. siječnja 2015. godine nakon što je Kolinda Grabar-Kitarović pobijedila na predsjedničkim izborima.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Odjevena u crno-bijeli komplet, Kolinda je tada u svojem stožeru proslavila pobjedu šampanjcem, tortom i pjesmom, a uz nju je cijelo vrijeme bio suprug Jakov Kitarović.

Kako je izgledalo Kolindino slavlje prije točno osam godina, prisjetite se u našoj galeriji, a bivša predsjednica otada se baš dosta promijenila.

U posljednje vrijeme ne prestaje se pričati o njezinoj vitkoj liniji, koju je od vremena kada je obnašala predsjedničku dužnost dovela do savršenstva i danas svakom svojom pojavom izaziva divljenje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Također je promijenila i svoj modni izričaj te je klasična ženska odijela i komplete zamijenila njihovim modernijim varijantama, a često je se može vidjeti i u dizajnerskim komadima.

Jedino što je ostalo isto je njezina legendarna punđa s nekoliko raspuštenih pramenova oko lica, koja joj je tijekom mandata postala zaštitni znak, a često je nosi i danas.

Inače, Kolinda je bila i jedna od zvijezda Svjetskog prvenstva u Katru, na kojem je vjerno bodrila Vatrene u upečatljivim odjevnim kombinacijama, od kojih se svakako najviše istaknula narodna nošnja koju je nosila na utakmici Hrvatske i Kanade.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 7 +30 Lepa Brena - 6 Nekad i sad Lepa Brena prisjetila se mladosti pa pokazala kako je izgledala s 18 godina, odmah je očita jedna promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene