Bez prepoznatljivog simbola

Lepa Brena prisjetila se mladosti pa pokazala kako je izgledala s 18 godina, odmah je očita jedna promjena!

Lepa Brena Lepa Brena Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 3 Lepa Brena i suprug - 5 Lepa Brena i suprug - 3 +24 Lepa Brena i suprug - 4 Galerija

Lepa Brena i dalje je jedna od najvećih zvijezda naše regije, a evo kako je izgledala sa svojih 18 godina te koliko se promijenila otada.

Lepa Brena i dalje je jedna od najvećih i omiljenih zvijezda naše regije, a svoju je karijeru započela vrlo mlada.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Ipak, malo tko se sjeća kako je Brena izgledala prije četrdesetak godina, a rijetko tko zna i da je pjevačica prije imala smeđu kosu.

Na svojem profilu na Facebooku jednom je podijelila fotografiju svoje osobne iskaznice kad je napunila 18 godina, a na kojoj izgleda potpuno drugačije.

''Prva lična karta,18 godina, tada Fahreta Jahić, danas Živojinović (alias Lepa Brena)'', napisala je u opisu fotografije.

Obožavatelji su joj u komentarima pisali da se ništa do danas nije promijenila, ali očito je da je odraz ipak malo drugačiji, a veliku promjenu napravila je i plava boja kose, koja je njezin zaštitni simbol već godinama.

Jedna ju je pratiteljica čak usporedila i sa snahom Aleksandrom Prijović, koja također ima smeđu kosu, pa je pratiteljici izgledalo kao da su majka i kći.

''Pa, Brenče je li ti Aleksandra Prijović kći ili snajka?'' napisala je.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Matko Jelavić - 2 Stjepan Hauser Matko Jelavić - 3 Matko Jelavić +17 Matko Jelavić - 1 Celebrity Legendarni splitski pjevač zamolio 2Cellos da prestanu izvoditi njegov hit, Hauser mu poslao prostački SMS: "Izmasakrirali su mi pjesmu!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene