još jedna luda noć!

Lepa Brena s dekolteom do pupka plijenila pažnju na reprizi dočeka u Beogradu, pobrinula se da bude primijećena!

Lepa Brena Lepa Brena Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 1 Lepa Brena i suprug - 6 Lepa Brena i suprug - 2 +20 Lepa Brena i suprug - 1 Galerija

Lepa Brena nastupila je na reprizi dočeka Nove godine u Beogradu i dovela atmosferu do usijanja.

Lepa Brena zagrijala je atmosferu na reprizi dočeka Nove godine u jednom beogradskom klubu, za koju se posebno sredila.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

62-godišnja Brena nastupila je u kombinezonu sa resicama, ali i dubokim dekolteom s kojeg nije bilo lako skinuti pogled dok je pjevala svoje najveće hitove i dovela atmosferu do usijanja.

Brena se nedavno nakon dugo vremena pojavila u javnosti sa svojim suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem, i to na otvaranju trgovine najlonkama koju je otvorila upravo ona.

Lepa Brena i Boba zajedno su od 1987. godine i imaju dva sina, Viktora i Stefana. Svoje sinove Lepa Brena neizmjerno voli, a upravo sa Stefanom prošla je najveći strah i patnju koju neki roditelj može doživjeti. Stefana su kao osmogodišnjeg dječaka oteli prije 22 godine. Maleni Stefan tad je otet ispred obiteljske kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu kad je otpratio majku do frizera koji se nalazio u susjedstvu. Potom se vratio kući po role, a dok je bio sam, otmičari su iskoristili situaciju i Breni priuštili niz neprospavanih noći.

Od Brene i Slobodana otmičari su tražili otkupninu od dva i pol milijuna njemačkih maraka, a sve su javili u groznom pismu, koje je, između ostaloga, govorilo i da će Stefana pronaći mrtvog ako ne predaju novac.

Brena i njezin suprug otmicu nisu prijavili jer su se bojali za život djeteta, a ni dandanas ne zna se tko stoji iza Stefanove otmice, iako se prošle godine šuškalo da je obitelj otkrila tko je kriv.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 3 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 5 +24 Iris i Marko Livaja - 1 Celebrity Iris Livaja u opakoj haljinici s dekolteom na dočeku, njen Marko nije ju prestajao ljubiti: "Volite se istinski"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene