Ljubav je to!

Iris Livaja u opakoj haljinici s dekolteom na dočeku, njen Marko nije ju prestajao ljubiti: "Volite se istinski"

Iris i Marko Livaja - 6 Iris i Marko Livaja - 6 Iris Livaja/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 3 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 5 Iris i Marko Livaja - 1 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 1 Marko Livaja, Iris Rajčić Iris Rajčić +18 Marko i Iris Livaja Galerija

Iris Livaja pokazala je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu kako su ona i suprug Marko dočekali novu godinu.

Iris i Marko Livija novu su godinu dočekali u jednom splitskom hotelu, a da im dobre zabavi, ali i romantike nije nedostajalo ona je pokazala na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

"Život je jako kratak. Zato smanjite svoj šašavi ego, opraštajte brzo, vjerujte polako, volite istinski i smijte se glasno. Sretna nova 2023. godina", napisala je Iris uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

Za doček je odabrala ultrakratku haljinu s dubokim dekolteom, a u takvom joj izdanju nije odolio ni Marko koji ju je nježno ljubio i grlio.

"Top, top, top izgledaš", "Sretno vam lijepa Iris i šarmer Marko", "Savršena poruka, sretno", "Sretna nova godina predivnom paru", "Prekrasna", "Užgala si joj bome prve sate", neki su od komentara koje je dobila.

Marka su nakon povratka sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru njegovi najmiliji dočekali u Splitu, a posebno su sretni bili kćer Elizabet i sin Lorenzo. Iris mu je njegova najveća podrška u karijeri i vjerno ga bodri na svim susretima, par je u bračnu luku uplovio u svibnju ove godine, a prije toga bili su osam godina u vezi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 6 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 2 +25 Severina - 3 Celebrity Seve svojim Splićanima priredila doček za pamćenje, za tu je prigodu odabrala i posebnu kreaciju!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 8 Jovana Jeremić - 9 Jovana Jeremić - 10 Jovana Jeremić - 6 +4 Jovana Jeremić - 5 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica Novu godinu pratiteljima čestitala potpuno gola: ''Ovo je moja poruka za...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene