Ljubav cvate!

Lijepa supruga Marka Livaje objavila video iz izlaska, nogometaš se od nje ne odvaja i obasipa ju nježnostima

Iris i Marko Livaja - 5 Iris i Marko Livaja - 5 Iris Livaja/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja - 1 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 2 Marko Livaja s djecom - 5 Marko Livaja, Iris Rajčić Marko i Iris Livaja Marko Livaja i Neymar Marko Livaja i Leo Messi Iris i Marko Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 +14 Iris Livaja Galerija

Iris Livaja objavila je snimke iz noćnog izlaska sa suprugom Markom Livajom u kojem su se i više nego dobro proveli.

Nakon što se naš nogometni reprezentativac i igrač Hajduka Marko Livaja vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, on i njegova supruga Iris provode svaki slobodni trenutak zajedno, a ovih su se dana zajedno otputili i u noćni izlazak.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Iris je u pričama na profilu na Instagramu podijelila videa u kojem se zajedno zabavljaju u jednom klubu, ali i izmjenjuju nježnosti, šapuću si na uho i grle se. Lijepa Iris je za tu prigodu odabrala crnu kreaciju u kojoj je pokazala vitku liniju i goli trbuh, čime se privukla dodatnu pažnju.

Marka su nakon povratka iz Katra njegovi najmiliji dočekali u Splitu, a posebno su sretni bili kćer Elizabet i sin Lorenzo. Iris je njegova najveća podrška u karijeri i vjerno ga bodri na svim susretima, a par je u bračnu luku uplovio u svibnju ove godine, a prije toga bili su osam godina u vezi.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - Bloom +17 Maja Šuput Celebrity Šuput pokazala što joj je slatki Bloom priredio na božićno jutro, nije ga spriječio ni njezin vrisak: "Stani, stani!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore +21 Demi Moore - 11 Celebrity Teško je povjerovati da je nedavno proslavila 60. rođendan, a sada će postati i baka: "Presretna sam, jedva čekam!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene