"Nije on kriv"

Šuput pokazala što joj je slatki Bloom priredio na božićno jutro, nije ga spriječio ni njezin vrisak: "Stani, stani!"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - Bloom Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Danica Šuput +11 Maja Šuput Tatarinov Galerija

Maja Šuput pokazala je na društvenim mrežama kako se njezin sin Bloom zabavlja božićnim poklonom koji je dobio, točnije crvenim automobilom na baterije.

Maja Šuput oduševila je svoje obožavatelje božićnim poklonom kojim je svog sina Blooma iznenadila ispod bora, a onda je objavila urnebesni video kojim je pokazala kako se maleni njime zabavlja.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Naime, Maja je na profilu na Instagramu objavila video u kojem Bloom juri u crvenom automobilu na bateriju i ni više, ni manje, njime se zabija u okićeno božićno drvce.

"Sam u autu 2022", napisala je Maja uz video, u kojem uzvikuje "stani, stani i vrisne prije nego se Bloom opasno približi drvcu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Ide booooor", "Vrisak je pobjeda", "Nije Bloom kriv što nema znaka za ograničenje brzine", "Nadam se da nije kobno završilo", "Je li bor ostao čitav?", "Hahaha, ide Bloomiiii, ideee bor paaaa paaaa", "Auuuu, micek mali", "Kasko na bor", "Vrisak je vrh", "Eeeeee ta današnja mladež, eto to vam se desi kad ti starci kupe Mercedes", samo su neki od komentara koje su joj uputili obožavatelji.

Bloom se inače svom poklonu i više nego obradovao. Čim ga je vidio odmah se smiješio, a kad je sjeo u njega prvo što je upalio bio je radio koji je svirao božićne pjesme. Autić je na sebi imao i žutu mašnu koja ga je dodatno ukrasila.

Dan prije, Maja je božićnim fotografijama svima poželjela najsretniji Badnji dan, a pratitelji su njoj i njezinoj obitelji zaželjeli sve najbolje povodom nadolazećih blagdana.

Šuput se i ranije na društvenoj mreži pohvalila raskošnom blagdanskom dekoracijom u svojem domu, a otkrila je i da je angažirala agenciju za dekoriranje.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore +21 Demi Moore - 11 Celebrity Teško je povjerovati da je nedavno proslavila 60. rođendan, a sada će postati i baka: "Presretna sam, jedva čekam!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović - 8 Doris Dragović - 9 Doris Dragović - 10 +26 Doris Dragović - 11 Zanimljivosti Doris Dragović objavila 34 godine staru fotografiju s Massimom i sve dirnula emotivnom porukom koju je napisala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene