božićno jutro

Maja Šuput pokazala je što je njezinog Blooma dočekalo ispod bora, pogledajte i njegovu preslatku reakciju koju je zabilježila!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - Bloom Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 In Magazin: Maja Šuput - 3 In Magazin: Maja Šuput - 4 In Magazin: Maja Šuput - 5 In Magazin: Maja Šuput - 6 +22 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na svom Instagram storiju otkrila je što je Bloom dobio ispod bora, a njegovo oduševljenje zbilja je preslatko.

Pjevačica Maja Šuput na svom Instagram storiju pokazala je što je Blooma dočekalo ispod bora.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Naime, riječ je o velikom crvenom automobilu na baterije kojem se Bloom i više nego obradovao. Čim ga je vidio odmah se  smiješio, a kad je sjeo u njega prvo što je upalio bio je radio koji je svirao božićne pjesme. 

Autić je na sebi imao i žutu mašnu koja ga je dodatno ukrasila.

Dan prije, Maja je Božićnim fotografijama svima poželjela najsretniji Badnji dan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Odjenula je usku zelenu haljinicu koja se savršeno istaknula njezine vitke i zgodne noge, a srebrne štikle i crveni ruž na usnama dodatno su podignuli završni izgled.

Nenad je na sebi imao crne traperice na koje je kombinirao bijelu košulju i maslinasti đemper, a crne lakirane mokasinke idealno su se uklopile u outfit.

Bloom je pozirao u mekanoj bež odjeći s printom soba na majici. 

U komentarima su pratitelji njoj i njezinoj obitelji zaželjeli sve najbolje povodom nadolazećih blagdana.

Šuput se i ranije na društvenoj mreži pohvalila raskošnom blagdanskom dekoracijom u svojem domu, a otkrila je i da je angažirala agenciju za dekoriranje.

Inače, Maja je postala majka u ožujku 2021. godine, a sinčić Bloom brzo je postao glavna zvijezda njezinog Instagrama.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert Sarah Seifert (FOTO: Anamaria Batur) - 1 Sarah Seifert (Foto: Instagram) Sarah Seifert (Foto: Instagram) +16 Sarah Seifert (Foto: Instagram) Zanimljivosti Zaludjela je Hrvatsku tresući stražnjicom u Supertalentu, a rijetki će ostati ravnodušni i na njezino blagdansko izdanje!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Mamić - 5 Zoran Mamić - 6 Zoran Mamić - 7 Zoran Mamić - 8 +3 Zoran Mamić - 9 Zanimljivosti Tko je supruga Zorana Mamića? Upoznali su se u Dubaiju, zajedno imaju kćer, a njemu je ovo treći brak

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene