Imali razlog za slavlje!

Šuput objavila rijetku fotografiju zgodne mame Danice, a pohvalila se i raskošnim božićnim ukrasima u stanu!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Danica Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 5 Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +17 Maja Šuput - 1 Galerija

Danica Šuput proslavila je 71. rođendan, a njezina kći Maja na društvenim je mrežama podijelila dio slavljeničke atmosfere.

Maja Šuput već je spremna za božićne blagdane i svojim je pratiteljima na Instagramu pokazala kako je ukrasila stan, a čini se da je pazila na svaki detalj.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako bude bivši..."

Maja je objavila fotografije na kojima pozira sa sinom Bloomom, dok se iza njih nalaze raskošno ukrašeno božićno drvce, zapakirani pokloni, orašari i drugi prigodni ukrasi. Uz to je otkrila i kako su imali dodatni razloga za veselje, a to je proslava 71. rođendana njezine majke Danice Šuput.

"Danas cijeli dan slavimo bakin 71. rođendan. Volimo te, bako", napisala je Maja uz fotografiju koju je objavila u priči na Instagramu, a na kojoj Danica pozira s unučićem.

Majina mama inače dobiva mnoštvo komplimenata na račun svojeg izgleda, a influencerica Sonja Kovač jednom ju je prilikom pohvalila da izgleda kao curica.

"Ajme! Kao sestre", "Predivne ste", "Kao dvije sestre, sestre blizanke", "Mama sliči na glumicu Heather Locklear", "Tko je mama, a tko kći?", "Ljepota je u genima", "Koliko sličnosti majke i kćeri", komentirali su Majini pratitelji u nekoliko prilika dosad.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Lionel Messi Luka Modrić i Lionel Messi Lionel Messi +11 Marko Livaja i Leo Messi Celebrity Messija na utakmici s Hrvatskom kamere uhvatile u nezgodnom trenutku, gledatelji ostali u nevjerici: "Morali smo to gledati punih 10 sekundi!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll s dečkom - 1 Ivana Knoll s dečkom - 2 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll s dečkom - 4 +25 Ivana Knoll s dečkom Celebrity Pogledajte kako izgleda dečko Ivane Knoll, danas ga skriva, no prije je često objavljivala njihove zajedničke fotke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene