što su geni!

Šuput se pohvalila talentom sinčića Blooma, a odmah su pale i usporedbe s njom: "Mali Majuško!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput i Davor Bilman Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na svojem profilu na Instagramu objavila je video sinčića Blooma kako pjeva na engleskom.

Pjevačica Maja Šuput ponosna je majka dječaka Blooma i na društvenim mrežama bilježi najvažnije trenutke iz njegova života.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

A nakon što je nedavno otkrila da Bloom već uči engleski, sada je pokazala i što je naučio s manje od dvije godine.

Šuput je na svojem profilu na Instagramu objavila video u kojem se njezin sinčić igra s figuricom Orašara dok pjeva popularnu pjesmicu "ABC Song", odnosno abecedu na engleskom.

"Moj jedini i pravi Supertalent", napisala je uz video ponosna mama, a njezini pratitelji primijetili su i da je naslijedio njezin pjevački talent.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Osim što je talent za muziku i u boljoj je intonaciji od pola estrade, još je i poliglot, a nije ni propričao", "Mamin talent", "Joj Bože koliko je sladak", "Ono kad propjevaš prije nego li znaš pričati, bravo!", "Ide to njemu", "Mali Majuško", "Stvarno je divan", neki su od brojnih komentara ispod videa.

Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov sina Blooma dobili su u ožujku 2021. godine, a on je brzo postao glavna zvijezda maminog Instagrama.

Maju inače svake nedjelje gledamo i u showu "Supertalent", u kojem je članica stručnog žirija, a čini se da i ona ima svojeg kandidata za neku od budućih sezona.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow Heather Locklear Olivia Wilde Cameron Diaz +12 Kaley Cuoco Zanimljivosti Slavne ljepotice uhvaćene bez trunke šminke: Evo kako izgledaju potpuno golog lica, neke nije nimalo lako prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 10 Celebrity Naša najseksi navijačica ljuta zbog medijskih napisa, jednu tvrdnju oštro je demantirala: "Lažna vijest!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene