Kakva haljina!

Šuput kao da je stigla s kraljevskih dvora: Pogledajte iznenađenje koje je priredila za zadnju polufinalnu emisiju Supertalenta!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +24 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput je posljednju polufinalnu emisiju showa Supertalent odlučila ispratiti u još jednoj kreaciji za pamćenje.

Maja Šuput je za posljednju polufinalnu emisiju showa Supertalent priredila pravi modni spektakl i pojavila se u izdanju na kojem bi joj zavidjele i svjetske zvijezde.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Na pozornicu je ovog puta ušetala u nježno ružičastoj haljini dostojnoj kraljevskih dvora, a u kojoj je do izražaja došao i njezin bujni dekolte s kojeg nije lako skinuti pogled. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)


A podsjetimo se i kakvim nas je izdanjima iznenadila proteklih tjedana. 

Za prvu live emisiju Marko Grubnić za nju je odabrao atraktivnu ružičastu haljinu s prorezima ispod grudi i na trbuhu, a tu je bio i duboki dekolte, s kojeg nije bilo lako skinuti pogled.

U drugoj je emisiji zablistala kao holivudska diva u srebrno-crnoj haljini, kosu je uljepšala kovrčama, a na glavi je nosila i posebnu krunu, dok smo je trećoj emisiji gledali u haljini upečatljive narančaste boje i s nikad dužom kosom.

U audicijskim emisijama gledali smo je u efektnim i nezaboravnim izdanjima, a ove je sezone puno eksperimentirala i s frizurama i s make-upom, za koje se pobrinuo njezin vjerni tim. Vidjeli smo je tako s raskošnom i bujnom kosom, pletenicama gotovo do poda, ali i s ružičastom bojom kose.

Svih Majinih izdanja iz prošlih emisija prisjetite se u našoj galeriji.

Uz Maju, u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić zauzela pozu zbog koje su svi zumirali jedan detalj na fotki, ultrakratka haljina nije puno toga pokrila

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Screenshot) Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Getty Images) +3 Fernando Colunga Nekad i sad Sjećate se zgodnog Josea Armanda iz kultne sapunice? Šuškalo se da voli muškarce, a evo kako danas izgleda i čime se bavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene