Nešto je provirilo

Lidija Bačić zauzela pozu zbog koje su svi zumirali jedan detalj na fotki, ultrakratka haljina nije puno toga pokrila

Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +19 Lidija Bačić - 2 Galerija

Lidija Bačić pokazala je kako se sredila za jedan svoj koncert u Dubrovniku pa na Instagramu dobila niz komplimenata na račun izgleda.

Lidija Bačić počastila je svoje obožavatelje novom seksepilnom fotografijom na profilu na Instagramu, a na kojoj nosi ultrakratku haljinicu s otvorom na dekolteu.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Fotografija je snimljena prije Lidijina koncerta u Dubrovniku, a pjevačica je zauzela pozu u kojoj je pokazala i malo više nego bi se možda svi nadali, pa je ispod haljine pokazala i gaćice.

"Pred koncert u Dubrovniku", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Jako si zgodna, ljubim te", "Najseksepilnija i najelegantnija", "Wow", "Živa vatra", dio je komplimenata koje je dobila.

Lidija je ovih dana pokazala i kako za nju nema zime pa je pozirala u dvodijelnom badiću i čipkastom ogrtaču, koji su u prvi plan stavili njezinu bujnu stražnjicu i vitke noge.

Inače, pjevačica svoje obožavatelje redovito časti provokativnim objavama u kojima ističe svoje zavodljive atribute. No, čini se kako joj se sviđaju komplimenti njezinih pratitelja, te joj dodatno daju poticaj za takve objave.

Nedavno je na društvenim mrežama podijelila neke fotografije iz kalendara 2022. te fanove pripremila na one za 2023. koje će sudeći prema Lidijinim objavama biti još vatrenije nego ove do sad.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Screenshot) Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Getty Images) +3 Fernando Colunga Nekad i sad Sjećate se zgodnog Josea Armanda iz kultne sapunice? Šuškalo se da voli muškarce, a evo kako danas izgleda i čime se bavi

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 1 Celebrity Pogledajte tko se to smjestio na bujne grudi Nives Celzijus, svi bi na njegovo mjesto: "Zna što valja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene