Prošlo je 25 godina

Sjećate se zgodnog Josea Armanda iz kultne sapunice? Šuškalo se da voli muškarce, a evo kako danas izgleda i čime se bavi

Fernando Colunga (Foto: Screenshot) Fernando Colunga (Foto: Screenshot) Screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Screenshot) Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Getty Images) Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Profimedia) Fernando Colunga +0 Fernando Colunga Galerija

Fernando Colunga snimio je više od 200 televizijskih i filmskih uloga, a posljednjih tridesetak godina ne prestaje mamiti uzdahe obožavateljica, a posebno ga dobro pamte i Hrvatice.

Meksički glumac Fernando Colunga proslavio se nizom uloga u televizijskim sapunicama, a jedna od najzapaženijih uloga bila je ona Josea Armanda Penarreala u kultnoj "Esmeraldi" u kojoj je prije 25 godina osvojio i hrvatsku publiku.

Pogledaj i ovo showbuzz Televisa Presenta ŽENE SU VENULE ZA NJIMA Ovako danas izgledaju zavodnici iz sapunica

Fernando danas ima 57 godina, a mnogi se slažu da se jako malo promijenio i da stari poput vina. Jednu od glavnih uloga odigrao je i u telenoveli "Otimačica", koja je također bila popularna na našima prostora, a osim njega svi se sjećaju i glumice Gabriele Spanic.

Snimio je više od 200 uloga u filmovima i serijama, i danas se bavi glumom, a magazin Glamour proglasio ga je najtraktivnijim glumcem čak dvije godine zaredom zbog čega su njegove obožavateljice bile presretne. Uz to je bio i na tronu najplaćenijih glumaca na svijetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fernando Colunga Oficial 🇮🇹 (@officialcolungafernando)

Fernandov život obilježila je i velika tragedija nakon što mu je otac preminuo od posljedica raka debelog crijeva prije dvije godine. Njegovo se zdravstveno stanje zakompliciralo tijekom pandemije koronavirusa, a zbog toga nitko od članova obitelji nije mogao biti u bolnici u Meksiku.

Kada su liječnici proglasili smrt glumčeva oca, upravo su s Fernandom prvim kontaktirali.

"Fernando je neutješan jer je bio jako vezan za oca. Ljut je i ogorčen jer nije mogao biti uz njega posljednje dane. Zbog strogih mjera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, morao je biti kremiran bez ičijeg prisustva", izjavio je tada izvor blizak obitelji za strane medije.

Jedno se vrijeme šuškalo da je homoseksualac, no to se na kraju pokazalo lažnim. Toliko je popularan da je jednom zgodom netko htio šokirati obožavatelje, pa ga je proglasio mrtvim. Glasina se proširila brzinom munje, no na sreću svih nije bila istinita. Zanimiljivo je i da se Fernando nikada nije ženio i trenutačno nema djevojku. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 1 Celebrity Pogledajte tko se to smjestio na bujne grudi Nives Celzijus, svi bi na njegovo mjesto: "Zna što valja!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Phoenix Joaquin Pheonix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) +22 Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Slavni glumac izazvao jezu novom fotkom, nevjerojatna transformacija nije za svakoga: "Ovo je mučenje"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene