Konačno!

Slavni glumac izazvao jezu novom fotkom, nevjerojatna transformacija nije za svakoga: "Ovo je mučenje"

Joaquin Phoenix Joaquin Phoenix Todd Phillips/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Phoenix Joaquin Pheonix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) +16 Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Galerija

Na društvenim je mrežama osvanula fotografija Joaquina Phoenixa u ulozi Jokera, čime je potvrđeno snimanje drugog nastavka hit-filma iz 2019. godine.

Scenarist i redatelj filma "Joker", Todd Phillips, počastio je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom još jedne nevjerojatne transformacije glumca Joaquina Phoenixa koji ponavlja svoju jezivu ulogu, a koja potvrđuje dugoočekivanu vijest.

Pogledaj i ovo Lady Gaga Nije sve otkrila Lady Gaga objavila vijest koju su njezini fanovi dočekali s velikim oduševljenjem, a odmah su krenula i nagađanja!

Todd je objavio fotografiju 48-godišnjeg Joaquina koji je i nagrađen Oscarom za ulogu Arthura Flecka iliti Jokera, a koja je na prvi pogled izazvala jezu kod mnogih. Glumac na njoj pozira bez majice dok mu druga osoba brije bradu, a ono što je sve šokirala je mršavost glumca koji se ponovno podvrgnuo drastičnoj transformaciji za ulogu.

"Prvi dan, naš dečko", napisao je Todd uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

"Jedva čekam", "O moj Bože", "Joaquin će ponovno razvaliti glumom", "Ovo je ozbiljno", "Wow", "Opet je tako mršav, to je mučenje", "Jadno njegovo tijelo, ovo mora biti teško", "Jezivo", komentirali su njegovi pratitelji.

Ovom fotografijom Todd je zapravo napokon potvrdio da je započelo snimanje dugoočekivanog nastavka hvaljenog filmskog hita iz 2019. godine. Joker je postigao iznenađujući uspjeh na kino blagajnama, zaradivši 335,4 milijuna dolara u SAD-u i 1,074 milijarde dolara u svijetu, dok je snimljen sa skromnim budžetom od 55 milijuna dolara.

Joaquin Phoenix je inače poznat kao jedan od majstora transformacije za filmske uloge koje mu nimalo teško padaju, no sada je svejedno ponovno sve uspio iznenaditi.

Svoj privatni život pokušava držati što dalje od javnosti, no o njegovoj vezi s kolegicom Rooney Marom od samih su početaka pisali brojni svjetski mediji. Par se zaručio u ljeto 2019. godine, a dvije godine ranije pojavili su se prvi put kao par u javnosti, i to na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu. 2020. godine dobili su prvo zajedničko dijete, a tu je vijest slučajno otkrio redatelj Victor Kossakovsky na filmskom festivalu u Zurichu.

"Upravo je dobio dijete. Prekrasnog sina po imenu River", rekao je redatelj kada je odgovorio novinarima na pitanje kako to da je za novi film uspio dobiti slavnoga glumca.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 1 Celebrity Pogledajte tko se to smjestio na bujne grudi Nives Celzijus, svi bi na njegovo mjesto: "Zna što valja!"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham Ashley Graham - 3 Ashley Graham - 4 Ashley Graham - 2 +10 Ashley Graham - 1 Celebrity Najpoznatija plus-size manekenka u mrežastoj haljini prošetala bujne obline, namjerno je pokazala baš sve ispod nje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene