Prati je 20 milijuna ljudi!

Najpoznatija plus-size manekenka u mrežastoj haljini prošetala bujne obline, namjerno je pokazala baš sve ispod nje

Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham/Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham Ashley Graham - 3 Ashley Graham - 4 Ashley Graham - 2 Ashley Graham - 1 Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham i Justin Ervin (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) +4 Ashley Graham i Justin Ervin (Foto: Instagram) Galerija

Ashley Graham ponosno je pokazala obline i ženstveno tijelo dok je pozirala na jednom događanju u New Yorku u prozirnoj haljini.

Najpoznatija plus-size manekenka Ashley Graham malo je toga prepustila mašti dok je ponosno pokazivala svoje obline na crvenom tepihu jednog događanja u New Yorku gdje se pojavila u hrabroj kreaciji.

Pogledaj i ovo Ashley Graham ups! Potpuno gola plus-size manekenka pokušala je pokriti strateške dijelove, no nešto joj je ipak izvirilo!

35-godišnja Ashley koja je u siječnju dobila blizance izgledala je senzacionalno u prozirnoj mrežastoj haljini ispod koje se jasno vidjelo donje rublje, a koji su dio njezine kolekcije Knix shapewear koju je lansirala ranije ove godine.

Na crvenom joj se tepihu pridružio dugogodišnji suprug Justin Ervin, kojeg je upoznala još 2010. godine, a koji je bio elegantan u crnom baršunastom smokingu i zaljubljeno ju je držao za ruku dok su zajedno pozirali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Ashley na Instagramu prati gotovo 20 milijuna ljudi kojima je pravi uzor i inspiracija, a s kojima često dijeli svoje prirodne fotografije, bez imalo uljepšavanja i korištenja filtara, kako bi istaknula prirodnu ljepotu ženskog tijela.

U jednom od intervjuu za časopis Marie Claire otvoreno je progovorila o strijama na tijelu koje su joj se pojavile nakon trudnoće i nazvala sve majke superherojima.

"Kada sam ostala trudna, morala sam uspostaviti novi odnos sa svojim tijelom, s tim stvorenjem u sebi koje je preuzelo vlast. Jako sam se brzo debljala. Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela strije na trbuhu i da se to događa. Isprva sam to doživljavala kao poraz, a onda sam upoznala sina Isaaca. To je nešto što mi je zauvijek promijenilo život, a ja slavim svoje novo tijelo", zaključila je tada hrabro Ashley.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Bruno Petković - 4 Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 +26 Iva Šarić i Bruno Petković - 1 Celebrity Bruno Petković ljubio zgodnu zaručnicu na tribinama, pogledajte rijetke izljeve nježnosti kojima se prepuštaju u javnosti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lidija Bačić novom fotografijom zagrijala i one najzimogroznije: U crvenom bikiniju svu pažnju usmjerila je na jedan bujni atribut

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene