kakav prizor!

Ogrnula se jedino košuljom na fotki koju je uslikao njezin muž, objavila je važnu vijest, a ubrzo se oglasila njena mama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ashley Graham skinula se kako bi podijelila sa svojim obožavateljima divnu vijest da ona i njezin muž Justin Ervin očekuju drugo dijete.

Najpoznatija plus-size manekenka na svijetu Ashley Graham (33) često na svom Instagramu dijeli golišave fotografije na kojima pokazuje kako izgleda u stvarnosti, a sada je odlučila i na upečatljiv način objaviti lijepu vijest. 

"Protekla je godina bila puna sitnih iznenađenja, velikih tuga, poznatih početaka i novih priča. Tek počinjem shvaćati ​​i slaviti što ovo sljedeće poglavlje znači za nas", napisala je Ashley uz sliku na kojoj pozira na travnjaku ogrnuta jedino košuljom i grli trudnički trbuh. 

Graham je slikom, koju je okinuo njezin muž, redatelj Justin Ervin (32), objavila da očekuju drugo dijete. Među prvima je objavu komentirala Ashleyina mama Linda. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

"Moje srce je puno radosti", napisala je. "Tako lijepa mama", "Tako mi je drago zbog vas", "Čestitam", "Divno", komentirali su manekenkini pratitelji. 

Inače, Graham je od 2010. u braku s Justinom i imaju sina Isaaca kojeg su dobili u siječnju prošle godine. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) +4 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Smatraju je najljepšom mladom pjevačicom, a izlazak bez grudnjaka osigurao joj je svu pažnju u šetnji s novim dečkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene