Bilo joj je vruće

Smatraju je najljepšom mladom pjevačicom, a izlazak bez grudnjaka osigurao joj je svu pažnju u šetnji s novim dečkom

Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Instagram) Madison Beer (Foto: Instagram) Madison Beer (Foto: Instagram) +0 Madison Beer (Foto: Getty Images) Galerija

Madison Beer privlačila je poglede u haljini bez grudnjaka dok se šetala ulicama Los Angelesa u pratnji novog dečka i prijatelja.

Mlađahna pjevačica Madison Beer privlačila je znatiželjne poglede prolaznika dok je šetala ulicama Los Angelesa u društvu svog dečka, influencera Nicka Austina te nekoliko prijatelja.

Pogledaj i ovo showbuzz Odbacila suvišne krpice U dućan je otišla samo u grudnjaku: Ponosno istaknula rezultate karantene, svi su se okretali za njom

Naime, 22-godišnja Madison uživala je u minijaturnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak i koja joj je jedva pokrivala strateška mjesta, pa je morala dobro pripaziti da ne napravi neki pogrešan korak.

Pjevačica se više ne krije u javnosti s novim dečkom nakon što su u ožujku službeno potvrdili da su zajedno, i to nakon višemjesečnih glasina.

Nedavno je objavila i svoj debitantski album "Life Support", a progovorila je otvoreno o poremećaju osobnosti i zagovara važnost brige o mentalnom zdravlju.

"Voljela bih da me ljude gledaju kao umjetnicu koja ostaje vjerna sebi. Prošla sam dugo putovanje i nije bilo lako, ali s druge strane sam postala još jača. Definitivno sam borac", izjavila je Madison za NME. 

Inače, i ona je sama prava senzacija na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, gdje ju trenutačno prati 25,5 milijuna ljudi, a njezini ju obožavatelji smatraju jednom od najljepših mladih pjevačica. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) +0 Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) Celebrity Nakon izdanja bez grudnjaka ovaj se put uvukla u pripijeni topić i tajice, a za čudo uspjela je izaći bez svog 18 godina starijeg dečka

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +2 Val Kilmer (Foto: AFP) Nekad i sad Bio je najpoželjniji muškarac i tiha patnja žena, ali sada jedva govori i njegova pojava baš rastužuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene