Frizura za pamćenje!

Dužu kosu na Maji Šuput niste vidjeli: Prekrila je čak i haljinu zanimljivog kroja i vrlo upečatljive boje!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput blista iz emisije u emisiju showa Supertalent, a u trećoj se polufinalnoj pojavila u posebnoj kreaciji.

Maja Šuput ponovno je oduševila obožavatelje i gledatelje showa "Supertalent" u pomno odabranoj kreaciji za treću polufinalnu emisiju, a za koju se i ovaj put pobrinuo stilist Marko Grubnić.

Pogledaj i ovo Ena Nižić, Supertalent - 4 nije ju omeo ni mali pad Haljina ove slatkice oborila je s nogu Martinu i Maju: ''Ja nisam ovakvu vjenčanicu imala!''

Zablistala je u haljini upečatljive narančaste boje, no naglasak je čini se ovoga puta bio na frizuri jer joj je njen tim kosu produljio toliko da je prekrila čak i haljinu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Za prvu live emisiju Marko Grubnić za nju je odabrao atraktivnu ružičastu haljinu s prorezima ispod grudi i na trbuhu, a tu je i duboki dekolte, s kojeg nije bilo lako skinuti pogled. U drugoj je emisiji pak zablistala kao holivudska diva u srebrno-crnoj haljini, kosu je uljepšala kovrčama, a na glavi je nosila i posebnu krunu.

U audicijskim emisijama gledali smo je u efektnim i nezaboravnim izdanjima, a ove je sezone puno eksperimentirala i s frizurama i s make-upom, za koje se pobrinuo njezin vjerni tim. Vidjeli smo je tako s raskošnom i bujnom kosom, pletenicama gotovo do poda, ali i s ružičastom bojom kose.

Svih Majinih izdanja iz prošlih emisija prisjetite se u našoj galeriji.

Uz Maju, u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić - 17 Marina Mamić - 14 Marina Mamić - 16 Marina Mamić - 15 +25 Marina Mamić - 11 Celebrity Ma je li ovo moguće: Naša vizažistica transformirala se u Luku Modrića, prizori su nevjerojatni!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene