Wow!

Šuput je uspjela nadmašiti outfit iz prve emisije uživo! Frizura će vam se sigurno svidjeti, a hoće li i ukras na glavi?

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput +25 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent osvanula je u još jednoj zanimljivoj kreaciji u nizu.

Nakon haljine s prorezima i vrtoglavo visokih potpetica u kojima se pojavila u prvoj polufinalnoj emisiji, Maja Šuput se i za njezino drugo izdanje besprijekorno sredila i dotjerala uz pomoć svojeg vjernog tima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pogledaj i ovo Ena Nižić, Supertalent - 4 nije ju omeo ni mali pad Haljina ove slatkice oborila je s nogu Martinu i Maju: ''Ja nisam ovakvu vjenčanicu imala!''

Maja je i ovaj put zablistala, i to u srebrno-crnoj haljini, kosu je uljepšala kovrčama, a na glavi je nosila i posebnu krunu. 

Podsjetimo, za prvu live emisiju Marko Grubnić za nju je odabrao atraktivnu ružičastu haljinu s prorezima ispod grudi i na trbuhu, a tu je i duboki dekolte, s kojeg nije bilo lako skinuti pogled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je ususret emisiji priznala da je njezin omiljeni modni stilist za prvu polufinalnu emisiju imao nešto drugo u vidu, a onda se predomislio.

''Što se tiče outfita, imali smo gotov outfit za prvu emisiju. Cijeli outfit je bio razrađen, kosa i make-up, ali Marko Grubnić je javio da ipak to nećemo imati, da on ima drugu viziju i da je ono sve negdje pospremio i da ćemo raditi nešto sasvim drugo. Kao i vi, mogu se pomoliti samo da to bude sjajno i vjerojatno ću to danas vidjeti prvi put kao i gledatelji, pa hajdemo vidjeti'', rekla je Maja prije emisije.

U audicijskim emisijama gledali smo je u efektnim i nezaboravnim izdanjima, a ove je sezone puno eksperimentirala i s frizurama i s make-upom, za koje se pobrinuo njezin vjerni tim. Vidjeli smo je tako s raskošnom i bujnom kosom, pletenicama gotovo do poda, ali i s ružičastom bojom kose.

Svih Majinih izdanja iz prošlih emisija prisjetite se u našoj galeriji.

Uz Maju, u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 Celebrity Ovo se čekalo! Kolinda u narodnoj nošnji ukrala show na utakmici Hrvatske i Kanade

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji i sestra Luke Modrića - 1 Roditelji i sestra Luke Modrića - 2 Roditelji i sestra Luke Modrića - 3 Roditelji i sestra Luke Modrića - 4 +12 Roditelji i sestra Luke Modrića - 6 Celebrity Roditelji i sestra Luke Modrića navijali s tribina, a došla ih je pozdraviti još jedna poznata Hrvatica

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene