vrijedi baciti pogled!

Ono što je Maja Šuput omotala oko nogu pravi je hit i nešto što još nismo vidjeli, a sigurno će se naći na listama želja!

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić - 3 +22 Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 Galerija

Maja Šuput se u posljednjoj audicijskoj emisji showa Supertalent pojavila u posebnoj kreaciji koju je začinila isto tako posebnom frizurom, ali i sandalama koje će se sigurno naći na listama želja.

Maja Šuput zablistala je i u posljednjoj, osmoj po redu audicijskoj emisiji showa Supertalent, u kojoj se pojavila u još jednom izdanju za pamćenje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput u finalu Supertalenta Spektakl za kraj showa! Božićna čarolija Maje Šuput u finalu Supertalenta: Pogledajte haljinu od čak 15 kila o kojoj će se još dugo pričati!

Ovog puta izbor je pao na kratku svjetlucavu haljinicu sa zlatnim lancima, i ekstremno dugačka ispletena pletenica, no svu pažnju ipak su ukrale sandale koje je zavezala oko cijelih nogu. Maja se outfitom pohvalila na profilu na Instagramu gdje je objavila video s kolegom iz žirija Davorom Bilmanom, za kojeg je napisala kako su oduvijek imali poseban odnos. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U ranijim emisijama imali smo je priliku vidjeti u još puno efektnih i nezaboravnih izdanja, a puno je eksperimentirala i s frizurama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Uz Maju u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 8 +25 Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Celebrity Hana Huljić na Instagramu podijelila presretnu vijest, a svima je u oči upao jedan detalj koji je dosad skrivala

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 4 Katie Price - 1 Katie Price - 2 Katie Price - 3 +4 Katie Price - 4 Celebrity Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene