Društvo za poželjeti

Šuput pokazala tko ju je posjetio u pauzi od Supertalenta, ali i u čijem je krilu sjedila kada kamere nisu bile upaljene!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput i Davor Bilman Maja Šuput Maja Šuput Nenad Tatarinov i Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 1 +22 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu video sa suprugom Nenandom Tatarinovom, koji joj je bio podrška u pauzama od emisije uživo.

Iza Maje Šuput je prva live emisija showa Supertalent, na čijem ju je snimanju posjetio i poseban gost, suprug Nenad Tatarinov, čime se pohvalila na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Maja je u priči podijelila snimku s Nenadom, koji je pritom otkrio tko su bili njegovi favoriti u prvoj polufinalnoj emisiji.

"A meni je u posjet došao mužić. Mužiću, tko je tebi bio najbolji?", upitala ga je dobro raspoložena Maja.

"Teško se odlučiti, svi su sjajni. Tvoj zlatni gumb definitivno, a čekam još dvoje kandidata da mogu iznijeti finalni sud", odgovorio joj je Nenad.

"Niš nam nije rekao, ko Bilman!" zaključila je Maja.

Usto je objavila i nekoliko fotografija kojima je pokazala što se događalo kada kamere nisu bile upaljene, a na kojima pozira s Davorom Bilmanom, Fabijanom Pavlom Medvešekom, u čije se krilo udobno smjestila, Markom Grubnićem i Karlom Rusanom.

"Iza scene", napisala je kratko uz opis. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ona je inače u potpunosti ispunila sva očekivanja i pojavila se u kreaciji za pamćenje. Za ovu prigodu i prvu live emisiju Marko Grubnić za nju je odabrao atraktivnu ružičastu haljinu s prorezima ispod grudi i na trbuhu, a tu je bio i duboki dekolte.

Maja je ususret emisiji priznala da je njezin omiljeni modni stilist za prvu polufinalnu emisiju imao nešto drugo u vidu, a onda se predomislio.

''Što se tiče outfita, imali smo gotov outfit za prvu emisiju. Cijeli outfit je bio razrađen, kosa i make-up, ali Marko Grubnić je javio da ipak to nećemo imati, da on ima drugu viziju i da je ono sve negdje pospremio i da ćemo raditi nešto sasvim drugo. Kao i vi, mogu se pomoliti samo da to bude sjajno i vjerojatno ću to danas vidjeti prvi put kao i gledatelji, pa hajdemo vidjeti'', rekla je Maja prije emisije.

U audicijskim emisijama gledali smo je u efektnim i nezaboravnim izdanjima, a ove je sezone puno eksperimentirala i s frizurama i make-upom, za koje se pobrinuo njezin vjerni tim. Vidjeli smo je tako s raskošnom i bujnom kosom, pletenicama gotovo do poda, ali i s ružičastom bojom kose.

Uz Maju, u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Aycox - 4 Nicki Aycox - 6 Nicki Aycox - 1 Nicki Aycox - 5 +8 Nicki Aycox - 4 Celebrity Popularna glumica preminula nakon borbe s teškom bolešću, mislila je da ima koronu, a onda je uslijedila strašna dijagnoza

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolindu zbog nove fotke obasipaju čak i izljevima ljubavi, a ne mogu joj se nadiviti ni stranci: "Zaljubljen sam u tebe!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene