Očekivani spektakl!

Izdanje Maje Šuput o kojem će se pričati danima: Dekoltirana haljina s prorezima na trbuhu s koje je nemoguće maknuti pogled!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Supertalent: Maja Šuput - 2 Supertalent: Maja Šuput - 3 Supertalent: Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić - 5 +30 Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 Galerija

Maja Šuput u prvoj se polufinalnoj emisiji showa Supertalent na pozornici pojavila u ružičastoj dekoltiranoj haljini s prorezima te s naglašenom šminkom i perikom.

Maja Šuput u potpunosti je ispunila sva očekivanja i pojavila se u kreaciji za pamćenje u prvoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent.

Pogledaj i ovo Maja Šuput u finalu Supertalenta Spektakl za kraj showa! Božićna čarolija Maje Šuput u finalu Supertalenta: Pogledajte haljinu od čak 15 kila o kojoj će se još dugo pričati!

Za ovu prigodu i prvu live emisiju Marko Grubnić za nju je odabrao atraktivnu ružičastu haljinu s prorezima ispod grudi i na trbuhu, a tu je i duboki dekolte. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je ususret emisiji priznala da je njezin omiljeni modni stilist za prvu polufinalnu emisiju imao nešto drugo u vidu, a onda se predomislio.

''Što se tiče outfita, imali smo gotov outfit za prvu emisiju. Cijeli outfit je bio razrađen, kosa i make-up, ali Marko Grubnić je javio da ipak to nećemo imati, da on ima drugu viziju i da je ono sve negdje pospremio i da ćemo raditi nešto sasvim drugo. Kao i vi, mogu se pomoliti samo da to bude sjajno i vjerojatno ću to danas vidjeti prvi put kao i gledatelji, pa hajdemo vidjeti'', rekla je Maja prije emisije. 

U audicijskim emisijama gledali smo je u efektnim i nezaboravnim izdanjima, a ove je sezone puno eksperimentirala i s frizurama i s make-upom, za koje se pobrinuo njezin vjerni tim. Vidjeli smo je tako s raskošnom i bujnom kosom, pletenicama gotovo do poda, ali i s ružičastom bojom kose.

Svih Majinih izdanja iz prošlih emisija prisjetite se u našoj galeriji. 

Uz Maju, u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Baban - 2 Lucija Baban - 3 Lucija Baban - 4 Lucija Baban - 5 +16 Lucija Baban - 6 Celebrity Sestra naše glumice iz hit-serija objavila provokativnu fotografiju iz kade, evo zašto je na Instagramu prati čak 115 tisuća ljudi!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes Eva Mendes Eva Mendes Eva Mendes +24 Eva Mendes Celebrity Ljepotica koja se povukla iz javnosti slučajno je potvrdila glasine o kojima se šuškalo već neko vrijeme?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene