Satima se radilo na ovome!

Bujni dekolte i raskošnu frizuru Maje Šuput ovaj put je zasjenio blještavi dodatak na njezinom licu!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Natasha Korotkina i Maja Šuput Maja Šuput, Peta emisija Supertalent Maja Šuput, Peta emisija Supertalent Maja Šuput, Peta emisija Supertalent Maja Šuput, Peta emisija Supertalent Maja Šuput +30 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput zablistala je i u šestoj emisiji Supertalenta, a za to se i ovaj put pobrinuo njezin vjerni tim na čelu s Markom Grubnićem.

Maja Šuput nas iz emisije u emisiju Supertalenta ostavlja bez daha svojim maštovitim kreacijama za koje je glavni krivac njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić, a čini se da će se i o stajlingu iz šeste emisije još danima pričati.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kao da nije stvarna! Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

Ovaj put na pozornicu je izašla u crno-bijeloj haljini spuštenih ramena i dubokog dekoltea, a tu je i raskošna frizura te obrve u potpunosti prekrivene šljokicama koje su zapravo ukrale svu pažnju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U ranijim emisijama imali smo je priliku vidjeti u još puno efektnih i nezaboravnih izdanja, a počela je češće eksperimentirati i s frizurama.

Uz Maju u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna +14 Madonna - 3 Celebrity Madonna u sedmom desetljeću pokazala gole grudi, obožavatelji je mole da prestane: "Ne želimo ovo gledati!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +1 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljenog Čombu pogodila sudbina nesretnog mladića pa je odlučio progovoriti: "Ako pomogne barem jednoj osobi, svrha je postignuta"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene